🔥İndirim Razer Viper V3 Pro Faker Edition 7050 TL

Kamu Spotu;
Öncelikle ezbere konuşuyorsun çünkü sponsorluk yapmayıp alışkanlık sebebiyle Zowie kullanan çok kişi var. WLmouse'un teklif yapıp yapmadığına emin olman lazım çünkü bazı takımlara sponsor olan çinli üreticiler var.
Delikli mouse'un çıkmasının ana sebebi ağırlığı azaltmak ve performansı arttırmaktır fakat günümüzde çoğu mouse üreticisi zaten düşük ağırlıkta deliksiz mouse üretebiliyor. E-sporcuları bırak yüksek eloda oyun oynayan çoğu kişinin bile delikli mouse kullandığını sanmıyorum.
Büyük firmalardan sponsoruluk almayan düşük tier oyuncularının kullandığı mouselara göz atabilirsin. Lamzu, Pulsar, Ninjutso ve Vaxee gibi markalar gördüm ama kimsenin sırf magnezyum cart curt diye WLmouse aldığını görmedim.
Ayrıca Mouse dediğin alette iş görüp görmemek diye bir kavram yok. Ekran kartı almıyorsun performansın artmıyor yani. Performans odaklı bakacaksan da mouse testlerinde Viper V3 Pro'nun hangi sıralamada olduğuna bakabilirsin.
Önemli olan tutuş, el büyüklüğü ve hangi tarz mouse kullandığına göre değişecek bir şey.
Magnezyum olması sana adam vurdurmayacak. Üst segment olarak sıralayacaksan performans olarak sorun yaratmayan çoğu mouse üst segmenttir.
Aksi taktirde oyunlarda bir iddian olması lazım. WLmouse ile ne başarı elde ettin dinlemek isterim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DeathAdder senin dediğin model.
Ezbere konuşuyorsun lafından sonrasını okumaya gerek duymadım, sektörün gerçeğine sırf bir tartışmada üstün gelmek için bu şekilde itiraz ederek cümleye başlayan bir savunmayı ciddiye alamam. Hayatta başarılar.

Ezbere konuşuyorsun lafından sonrasını okumaya gerek duymadım, sektörün gerçeğine sırf bir tartışmada üstün gelmek için bu şekilde itiraz ederek cümleye başlayan bir savunmayı ciddiye alamam. Hayatta başarılar.
Sektör değilsin ve sponsorluk hakkında hiç bir şey bilmiyorsun çünkü.

Bu fareyi aldığın zaman faker gibi oynuyorsun gerisini siz düşünün.

Geri