Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 1990 TL RAZER DEATHADDER V3 PRO FAKER EDITION Mağaza Stok

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
arda
Yaz bilader banane la ne taktınız olum siz ne kuduruk herifler çıktınız. Rezilliğinize bile laf gelince rezillik ediyorsunuz. Acıyorum size. Ben de gider 3 verir Faker olmayanını alırım. Bu kafayla bu ülkede yaşarsınız ancak siz 😂
öyle mi olmuş

Ekler

• WhatsApp Image 2024-12-10 at 17.14.14.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-10 at 17.14.14.jpeg
    399.1 KB · Hit: 165
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Murat

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Kaan

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
Kadir
Bilader kalk git ordan. İsteyen alırmışmış. Lazım olanlar senin gibiler yüzünden alamıyor. Fare delindi zar zor tutuyorum para biriktirdim güzel fare alayım diye dolanıyorum, lüks de aramıyorum tamam ama CS oynarken de güzel olsun. 7200 TL fareyi 1990'a yazmışlar şansa, hani kaçırdım eyvallah ama 5 dakikada da bitiremezsiniz bilader. Bu açlıktır görgüsüzlüktür rezilliktir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zerre umurumda değil biliyor musun :D Alabildiğinle kal banane. Gider Cobra Pro alırım yine işimi görür. Neticede fare oynatmıyor ki, bilek oynatıyor emek oynatıyor en önemlisi zihnin güçlüyse oynarsın. Yoksa faker edition DA3 Pro almışsın kime ne la :D Eziksen eziksin.
Alanlara laf ediyorsun üstüne bilader kalk git gibi abudik gubidik konuşuyorsun lazım olanlar benim yüzümden alamıyormuş ulan ben görüp paylaşmasam ya vatan çalışanı alacaktı ya da görüp stoklayıp alan al satçılar alacaktı. Görgüsüzlük yapsam bunu paylaşmayıp aile hesaplarından alırdım boş yapma hadi ikile

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
arda
Alanlara laf ediyorsun üstüne bilader kalk git gibi abudik gubidik konuşuyorsun lazım olanlar benim yüzümden alamıyormuş ulan ben görüp paylaşmasam ya vatan çalışanı alacaktı ya da görüp stoklayıp alan al satçılar alacaktı. Görgüsüzlük yapsam bunu paylaşmayıp aile hesaplarından alırdım boş yapma hadi ikile
ki ilk attığında nasıl telefondan şipariş verileceğini falan yazdım. yazık arkadaşa büyük ihtimal yaşı küçük birisi.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Kaan
ben al sat için almadım, arkadaşlarım ve kendim için aldım, 2000-3000 TL kazanacağım diye bununla mı uğraşacağım.
Hayırlı uğurlu olsun hocam işinize yaradıysa sevinirim. Benim derdimi hiçbiri anlayamadı ki :D Laf anlatmaya bile girişmiyorum. Yaşı küçük falan diyen olmuş, aynen kanzi :D Takılın etrafta kafanıza göre siz.

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
arda
Hayırlı uğurlu olsun hocam işinize yaradıysa sevinirim. Benim derdimi hiçbiri anlayamadı ki :D Laf anlatmaya bile girişmiyorum. Yaşı küçük falan diyen olmuş, aynen kanzi :D Takılın etrafta kafanıza göre siz.
kanzi demenle yaşını belli ediyosun zaten. Bela falan okuyosun lise mi burası kardeş. Hadi başka kapıda ağla.

yaman..k

80+ Silver
Stok bitince kuduranlar her konuda oluyor çok takmayın.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Sercan GÖKALP
Arkadaşlar satmak isteyen varsa bana ulaşabilir. İlk defa bir indirimi kaçırdığıma gerçekten üzüldüm... Hep bi razer set isteğim vardı bununla başlayabilirdim...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom