Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu Oyun Kolu alınır mı ?

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can

YuiOnTop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halid Arda Tekin
Hocam bu kol iyi mi peki günlük 6 saat oynasam bozulurmu eger bozulur derseniz hoc alamayacağım başka bir şey alırım birde win11 pc de kullanacağım bağlantı sıkıntısı yasatirmi ne kadar gider
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun süre dayanır mı günde 6 saat kullansam win11 de bağlantı sorunu çıkarmı
Win 11de bağlantı sorunu çıkarmasının imkanı yok microsoft uretiyor. Tüm oyunlara optimize pcnizde bluetooth alicisi varsa tek tuşla bağlayabiliyorsun. Öyle kolay kolay bozulmaz ama sen yinede tuşları kırmadan oynamaya dikkat et bozulursada amazon gibi guvenilir bir yerden alırsan başın ağrımaz garantiye gonderirsin tamir edip geri verirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar bu kolun beyazı incehesap ta 2700 tl sizce verilirmi başka yerde yok olanlarda pek güvenilir değil orijinal gelmeyebilir sizce alayım mı nedersiniz
9.nesil xbox bir dahada indirime gelmez gibi yada haftaaya cuma yine incehesap ta indirime girermi bu arkadaşlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ulvi Mustaliyev
Hocam ***** siteye giremedim sinirim oladar bozukki alamadım 2 aydır indirim kovalıyorum almicam artık biz ancak indirim kovalamaya devam ederiz böyle
Kanka valla ben trde yaşamıyorum o indirimli fiyat bile şuan saçma geliyor. İndirimle aldıktan sonra max 7 8 dolar arttı amazon amerikada. 1200 1300 liraya mı ne aldım şuanki kurla.

Top Bottom