Alınır alınmaması için bir eksisi yok steamdan, rdr2 ve gta 5 epicten kullanıyorum.RDR2, GTA5, GAS STATİON SİM.
Alınır ayrıca telltale oyunları çok ucuz şu anda onlara da bir bak.RDR2, GTA5, GAS STATİON SİM.
KUPAN FİLAN YOKKİ ŞUAN BEN EPİC KULLANMASINI BİLMİYORUM.Alınır ben doldurdum kütüphanemi. Tavsiyem kupon varken alman, yaz indirimlerinde gelir diye düşünüyorum.
Mevcut indirime ek 33% indirim daha oluyor iyice ucuzluyor. Yaz ve kış dönemlerinde veriyorlar galiba ben olsam beklerdim.KUPAN FİLAN YOKKİ ŞUAN BEN EPİC KULLANMASINI BİLMİYORUM.
tamam bekliyeceğim hocam sağolunMevcut indirime ek 33% indirim daha oluyor iyice ucuzluyor. Yaz ve kış dönemlerinde veriyorlar galiba ben olsam beklerdim.
- Epic Games Store Yeni Ay Yılı İndirimi 2024 – 27 Ocak – 10 Şubat
- Epic Games Store Bahar İndirimi 2024 – 24 Mart – 7 Nisan
- Epic Games Store Mega İndirimi 2024 – 19 Mayıs – 16 Haziran
- Epic Games Store Yaz İndirimi 2024 – 14 Temmuz – 28 Temmuz
- Epic Games Store Cadılar Bayramı İndirimi 2024 – 18 Ekim – 1 Kasım
- Epic Games Store Kara Cuma İndirimi 2024 – 22 Kasım – 29 Kasım
- Epic Games Store Oyun Ödülleri İndirimi 2024 – 8 Aralık – 10 Aralık
- Epic Games Store Kış İndirimi 2024 – 15 Aralık – 5 Ocak 2024
Tarihler bunlar acelen yoksa bekle derim.
Tamam hocam sağolunAlınır Tabii ki. Zaten Benim Fikrimce İnsanların Şikayet Ettiği Epic'in Oyun Performansı Değil, Arayüzü.
Hocam indirimler ayın 28inde bitiyor sence sonlara doğru kupon gelir mi r6 + detroit çekicem kupon gelsin diye bekliyorumAlınır ben doldurdum kütüphanemi. Tavsiyem kupon varken alman, yaz indirimlerinde gelir diye düşünüyorum.
alınırRDR2, GTA5, GAS STATİON SİM.