o oyunu baya gömmüşlerdi aslındaPayback.
notları filan da kötüo oyunu baya gömmüşlerdi aslında
Peki sence hangisi? Veya Başka önerin var mı?o oyunu baya gömmüşlerdi aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:
notları filan da kötü
bro mübarek seçtiğin bütün oyunlşar 70 aşağısı, kötü denilebilecek oyunlar. zevkinize karışmak istemem fakat memnun kalacağınızı sanmam bu oyunlardan
Kendi Fikrimce Far Cry New Dawn Alirdim Ben
Diğer ikisinin yanında en azından oynana bilecek bir oyun.o oyunu baya gömmüşlerdi aslında
Far cry new dawn ı çok oynamak istiyorum ya. Far cry 5 bitti.bro mübarek seçtiğin bütün oyunlşar 70 aşağısı, kötü denilebilecek oyunlar. zevkinize karışmak istemem fakat memnun kalacağınızı sanmam bu oyunlardan
Far Cry 3-4 alın oynamadıysanız
eğer oynamadıysan steamde: witcher 3, dishonored, metal gear solid 5, follout new vegas, batman arkham city, yakuza 0. ama alabilirseniz xbox gamepass alın içinde 300 civarı oyun(hiç fena olmayan oyunlarla dolu, 25-30 tane de baya iyi oyun var) var ve 30 tl.Peki sence hangisi? Veya Başka önerin var mı?
Witcher 3 bitti. Batmak sevmedim. Yakuza serisi hoşuma gitmiyor.eğer oynamadıysan steamde: witcher 3, dishonored, metal gear solid 5, follout new vegas, batman arkham city, yakuza 0. ama alabilirseniz xbox gamepass alın içinde 300 civarı oyun(hiç fena olmayan oyunlarla dolu, 25-30 tane de baya iyi oyun var) var ve 30 TL.
Far cry primal nasıl?eğer oynamadıysan steamde: witcher 3, dishonored, metal gear solid 5, follout new vegas, batman arkham city, yakuza 0. ama alabilirseniz xbox gamepass alın içinde 300 civarı oyun(hiç fena olmayan oyunlarla dolu, 25-30 tane de baya iyi oyun var) var ve 30 TL.
eğer far cry serisinden sıkılmadıysan olabilir. o kadar kötü bi oyun değil.(oynamadım)Witcher 3 bitti. Batmak sevmedim. Yakuza serisi hoşuma gitmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Far cry primal nasıl?