Neler Yeni

Bu oyunlardan hangisini almalıyım?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hitman 2 gold ve unravel two aldım. 50 TL kaldı. Bu oyunlardan hangisi?

Alıntıyı görüntüle
Payback Yarış oyunlarının yüz karası kötü kötü kötü, FarCry NewDawn klasik Ubi oyunu bölge kilidi aç kontrol noktası ele geçir Outpost kontrolünü ele al ve can sıkıcı bir dünya şey, Mass Effect oynanışı çok sıkıcı çok bayık bir şey hikaye desen yok nerdeyse varsa'Da ilgimi çekmedi bir şey anlamadım ilk 6 saat'den.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
eğer far cry serisinden sıkılmadıysan olabilir. o kadar kötü bi oyun değil.(oynamadım)
Peki bu oyunlar nasıl)
Screenshot_20210625-004658_Steam.jpg

Payback Yarış oyunlarının yüz karası kötü kötü kötü, FarCry NewDawn klasik Ubi oyunu bölge kilidi aç kontrol noktası ele geçir Outpost kontrolünü ele al ve can sıkıcı bir dünya şey, Mass Effect oynanışı çok sıkıcı çok bayık bir şey hikaye desen yok nerdeyse varsa'Da ilgimi çekmedi bir şey anlamadım ilk 6 saat'den.
Forza varken NFS almak gibi bir hata yapma.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dostum bunlar hep seri oyunları. Mesela metroyu Last Light ı oynamak istiyorsan Metro 2033 ü de oynaman lazım. Aynı şekilde batman Arkham Collection da da 4 tane oyun var. Sıkılırsın hepsini oynayamassın 2 tanesini oynasan kâfidir. Tomb Raider da ise ilk önce Tomb Raider (2013) Sonra Rise of the tomb rider sonra da Shadow of the tomb rider oynaman lazım.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Dostum bunlar hep seri oyunları. Mesela metroyu Last Light ı oynamak istiyorsan Metro 2033 ü de oynaman lazım. Aynı şekilde batman Arkham Collection da da 4 tane oyun var. Sıkılırsın hepsini oynayamassın 2 tanesini oynasan kâfidir. Tomb Raider da ise ilk önce Tomb Raider (2013) Sonra Rise of the tomb rider sonra da Shadow of the tomb rider oynaman lazım.
Metro 2033,Tomb raider oynadım. Batman ise oynamıştım ama sevmedim. Ama çok iyi indirim

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Oyunlar tamamen kişisel zevk birinin beğenmediğini sen beğenirsin belli mi olur.İlk gösterdiğin oyunlardan şüphesiz andromeda alırdım çünkü mass effect 1-2-3 bayıla bayıla oynadığım oyunlardı.NFS benim zamanımda underground 2 ve most wanted ile aklımda şüphesiz yer almış bir yarış oyunu sonra ise tutulamadı çünkü aksiyon-yarış türü devam ettiler.Tıpkı hızlı ve öfkeli film serisi gibi.Farcry ise her oyunda aynı mantıkla ilerleyen bir oyun sadece kötü karakterlerin değiştiği bir oyun o da bana kötü gelir mesela..İndirimlere bakmadığım için başka oyun tavsiyesi veremem ama bana göre 3a kalitesinde ki bir oyunun o fiyatlarda olması çok iyi
oyundan sadece bir kaç saat kafa dağıtayım diyip karşılaştırma yapmadan girersen zevk alacağını düşünüyorum.Boşver puanları

Top Bottom