muhtemelen bir hesabı çalıyorlar bir sürü kişiye satıyorlarselam bugün instagramda dolaşırken bi sayfa gördüm 65bin takipçisi vardı ve bazı oyunları aşırı ucuza satıyordu mesela bf 4 ü 5tlye bf 5 i 20 TL gibi bi fiyata satıyordu neden bu kadar ucuza satıyorlar ve güvenlimidir
Plati.ru dan alıp şifrelerini değiştirip satıyorlarselam bugün instagramda dolaşırken bi sayfa gördüm 65bin takipçisi vardı ve bazı oyunları aşırı ucuza satıyordu mesela bf 4 ü 5tlye bf 5 i 20 TL gibi bi fiyata satıyordu neden bu kadar ucuza satıyorlar ve güvenlimidir
muhtemelen bir hesabı çalıyorlar bir sürü kişiye satıyorlar
agalar geç olmadı mı biraz hesabı aldım oyunu bile bitirdim bi sorunda çıkmadı bu arada içinde başka oyunlarda vardı onlarıda bitirdim.Plati.ru dan alıp şifrelerini değiştirip satıyorlar
Muhtemelen demiştim zaten, eğlenmişsindir umarımagalar geç olmadı mı biraz hesabı aldım oyunu bile bitirdim bi sorunda çıkmadı bu arada içinde başka oyunlarda vardı onlarıda bitirdim.
konunun tarihine bakmadım pardonagalar geç olmadı mı biraz hesabı aldım oyunu bile bitirdim bi sorunda çıkmadı bu arada içinde başka oyunlarda vardı onlarıda bitirdim.
Bf 5 20 TL mi???? Steamda %95 indirim olsa gene 20 tl olmaz.selam bugün instagramda dolaşırken bi sayfa gördüm 65bin takipçisi vardı ve bazı oyunları aşırı ucuza satıyordu mesela bf 4 ü 5tlye bf 5 i 20 TL gibi bi fiyata satıyordu neden bu kadar ucuza satıyorlar ve güvenlimidi