Neler Yeni

Bu oyunu hatırlayan krallar çıkar mı

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
s.k.i.l.l special force 2

zamanında çok severek oynadığım bir oyundu külüstür bilgisayarımda harika sarıyordu mapleri vs. çok güzeldi şu an oyunun durumu ne bilmiyorum ben zamanında siteden indirmiştim steam'e de geçmiş bir ara sonra kaldırılmış ama şu an girip oynasam eski zevki alamam eskiden mükemmeldi.

Ekler

• header.jpg
    header.jpg
    50.4 KB · Hit: 30

Aslanalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğitalp aslıyüce
O kadar eski oyun oynadım, o kadar külüstür bilgisayarım oldu, konsolum oldu o oldu bu oldu oyunun söylentisini bile duymadım nerden buldun da oynadın hayretle bakıyorum.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kadar eski oyun oynadım, o kadar külüstür bilgisayarım oldu, konsolum oldu o oldu bu oldu oyunun söylentisini bile duymadım nerden buldun da oynadın hayretle bakıyorum.
bu zevkten mahrum kaldığın için üzgünüm dostum iş işten geçti istesen de bulamazsın

Aslanalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğitalp aslıyüce
bu zevkten mahrum kaldığın için üzgünüm dostum iş işten geçti istesen de bulamazsın
bir dosya internette var olduysa silinmez illaha biryerlerden çıkar. birinde cdsi bulunur usb ye kurulu hali bulunur bulurum. Oyun haberciliği yapıyodum eskiden çok araştırıyordum.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
bir dosya internette var olduysa silinmez illaha biryerlerden çıkar. birinde cdsi bulunur usb ye kurulu hali bulunur bulurum. Oyun haberciliği yapıyodum eskiden çok araştırıyordum.
oynamaktan değil asıl zevki eskidendir her şeyin o yüzden diyorum örneğin şu an wolfteam'e de erişebilirsin ama eski tadı ve zevki alamazsın, ben de alamam:) ama en azından hepsinin zevkini doruklarına kadar yaşadım küçüklüğümde

Aslanalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğitalp aslıyüce
oynamaktan değil asıl zevki eskidendir her şeyin o yüzden diyorum örneğin şu an wolfteam'e de erişebilirsin ama eski tadı ve zevki alamazsın, ben de alamam:) ama en azından hepsinin zevkini doruklarına kadar yaşadım küçüklüğümde
ben çocuk olamadım dostum. fakat eski bir oyunu açtığımda benim de tüylerim diken diken olur. Ben de delta force serisini oynadım hala aynı keyfi alıyorum. Oyunu bulursam atayım mı buraya?

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
olur eskisi gibi olmayacağını biliyorum ama en azından bir bakarım o aklımdan çıkmayan mapi oynarım ''the hangar'' :)

Top Bottom