Neler Yeni

Yardım Bu paraya hangi laptop alınır? Acer nitro 16 HP victus 16

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mehmet Akca
kullanmadığınız cihaz hakkında böyle yorumlar yapmanız garip doğrusu. insanları bilgilendriken daha dikkatli olalım lütfen. çevremde birçok kişi kullanıyor 2k lı 4070 aceri. şuana kadar bir tanesi bile sıkıntı yaşamadı. zaten hikayeli oyunlar 60 fps altına düşmediği sürece sıfır problem. sizler ne bekliyorsunuz anlamadım. sana söyle söyliyim alıcak kardeşim, 4070 2k ekran ile yüksek ayarlarda gow ragnarok da oynarsın 4070 1080p de de ama 2k daki zevki diğerinde alır mısın alamazsın.
27 yılımı verdim ben bu sektöre bu işlere. Bilgi sahibiysen illa kullanacaksın diye bir kaide yok. Kullanmadan da bilirsin neyin ne olduğunu yada ne olacağını. Yazık burada verdiği parasının hakkını performans olarak alamayacak cihazları insanlara yağlayıp ballayıp önermeye çalışıyorsunuz.

Enesd14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes
27 yılımı verdim ben bu sektöre bu işlere. Bilgi sahibiysen illa kullanacaksın diye bir kaide yok. Kullanmadan da bilirsin neyin ne olduğunu yada ne olacağını. Yazık burada verdiği parasının hakkını performans olarak alamayacak cihazları insanlara yağlayıp ballayıp önermeye çalışıyorsunuz.
Dayı bu cihazı önermeyen insan yok denecek kadar az. Herkes oneriyorsa vardır birşeyi. Neyse senin cihazin modeli nedir

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Yunus Emre
yağlayıp ballamak mı hahah konu başından beri hp övüyorsun gelmiş burda söylediğin laflara bak.

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mehmet Akca
yağlayıp ballamak mı hahah konu başından beri hp övüyorsun gelmiş burda söylediğin laflara bak.
Güzel kardeşim adam hp ile acer ikileminde kalmış orda başka marka görebiliyor musun. tabii ki de mantıklı olan neyse onu önereceğim. Hp yerine fullhd lenovo olsa onu önerirdim. Bur da marka holiganlığı yapmıyoruz. Para kolay kazanılan bir şey değil bir bu ülkede. İnsan bir şeyi alıyorsa da verdiğin paranın karşılığını performans olarak layığıyla alması lazım şu zamanda. Para senin cebinden çıkmıyor öyle olunca bol keseden şöyle iyi böyle iyi diye yazıyorsun. Hiç bir bilgin yok donanım ve oyunların geleceği konusunda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Egemen
Dayı bu cihazı önermeyen insan yok denecek kadar az. Herkes oneriyorsa vardır birşeyi. Neyse senin cihazin modeli nedir
Acikcasi arkadasta 4070 cihaz bile yok bence suan internetten arastiriyor..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptoplar geç çıkar ayrıca vergilerle falan en az 70-80k arası değişir bence. Pahalı yaparlar
Laptoplarin da fiyatlari CES de aciklandi istersen incleeyip uc asagi bes yukari bir hesap yapabilirisin. Laptoplar icin yeni teknoloji gelistirildi gpu kullanilmayan kisimlarini otomatik kapatiyor. Ayni 8 silindirli arabalarin bazen birkac silindirini bilerek kapatmasi gibi. Dedigim gibi 5000 de onemli degisiklikler olmuş bence beklemeyi de dusunebilirsiniz. Paraniz boşa gitmesin.

2k sadece oyun oynamak icin mi konuyor bu laptoplara siz ne dusunuyorsunuz anlamadim. Kaldi ki bizzat kendim de guncel olarak 4070 cihaz kullanmaktayim bu forumdaki cogu kisinin 4070’li cihazindan da iyidir. Benim de urunum 1080p fakat 2k Samsung Aldim gayette oynanabiliyor DLSS ve FG ile siz bilmeden konusuyorsunuz.

Enesd14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes
Güzel kardeşim adam hp ile acer ikileminde kalmış orda başka marka görebiliyor musun. tabii ki de mantıklı olan neyse onu önereceğim. Hp yerine fullhd lenovo olsa onu önerirdim. Bur da marka holiganlığı yapmıyoruz. Para kolay kazanılan bir şey değil bir bu ülkede. İnsan bir şeyi alıyorsa da verdiğin paranın karşılığını performans olarak layığıyla alması lazım şu zamanda. Para senin cebinden çıkmıyor öyle olunca bol keseden şöyle iyi böyle iyi diye yazıyorsun. Hiç bir bilgin yok donanım ve oyunların geleceği konusunda.
https://www.itopya.com/gigabyte-aor...8gb140-w-1tb-ssd-16-wqxga-165hzpantone_u27711 böyle bir şey de var mesela nasıl

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mehmet Akca
Acikcasi arkadasta 4070 cihaz bile yok bence suan internetten arastiriyor..

Laptoplarin da fiyatlari CES de aciklandi istersen incleeyip uc asagi bes yukari bir hesap yapabilirisin. Laptoplar icin yeni teknoloji gelistirildi gpu kullanilmayan kisimlarini otomatik kapatiyor. Ayni 8 silindirli arabalarin bazen birkac silindirini bilerek kapatmasi gibi. Dedigim gibi 5000 de onemli degisiklikler olmuş bence beklemeyi de dusunebilirsiniz. Paraniz boşa gitmesin.

2k sadece oyun oynamak icin mi konuyor bu laptoplara siz ne dusunuyorsunuz anlamadim. Kaldi ki bizzat kendim de guncel olarak 4070 cihaz kullanmaktayim bu forumdaki cogu kisinin 4070’li cihazindan da iyidir. Benim de urunum 1080p fakat 2k Samsung Aldim gayette oynanabiliyor DLSS ve FG ile siz bilmeden konusuyorsunuz.
Bu tür makineler illa oyun için alınacak diye bir kaide yok elbette. Grafik işleri yapanlar Render Photoshop programları kullananlar Mühendislik Yazılım gibi işlerle uğraşanlarda bu makineleri alabiliyor. Bu tarz kullananlar elbette 2k yı tercih edebilir. Ama amaç sadece oyunsa şu devirde işler değişir. Oyunlar eski oyunlar değil artık. Yeni çıkacak oyunlarında ne tür donanımlar istediği ortada. Eski oyunlara baz alarak ileride karşılaşılacak durumları görmezden gelmek yanlış olur. 4070 2k da oyun oynatmaz elbette demiyorum. 110 120 fps almak varken 50 60 fps lerde oyun oynamak ve bunun için bir sürü para vermek mantıksız. Yakın zamanda bu değerler daha da düşecek 8 gb mobil 4070 de. Yani çıkan oyunların fullhd de bile neredeyse vram i full kullanıyor. O yüzden 2k ekran 4070 laptop almak şu devirden sonra mantıksız alacak olan da parasının hakkını performans olarak alamayacağını bilsin. Yeni çıkan Stalker 2 indiana jones gibi oyunları kur bilgisayarına 2k da 1080p de test et ne demek istediğimi anlarsın. iyi forumlar.

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Yunus Emre
birincisi önerdiğiniz model acer dan çok daha pahalı ve ikincisi bu adam sadece oyun oynamiyacak bu pc de. video film izlerken de daha az paraya hem oyunda hem normal kullanımda daha iyi bir görsel kalitesi almak varken neden daha pahalıya 1080p. gerçekten 27 sene mi ney vermişsiniz boşuna vermişsiniz. yazık

dostum kafanı karıştırma. çok daha ucuza daha kaliteli makine varken gerçekten bunlara bakmana bile gerek yok

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mehmet Akca
birincisi önerdiğiniz model acer dan çok daha pahalı ve ikincisi bu adam sadece oyun oynamiyacak bu pc de. video film izlerken de daha az paraya hem oyunda hem normal kullanımda daha iyi bir görsel kalitesi almak varken neden daha pahalıya 1080p. gerçekten 27 sene mi ney vermişsiniz boşuna vermişsiniz. yazık

dostum kafanı karıştırma. çok daha ucuza daha kaliteli makine varken gerçekten bunlara bakmana bile gerek yok
Daha ucuz dediğiniz makine de 16 gb ram 512 gb ssd var. Diğerinde 32 gb ram 1 tb ssd var ve yeni nesil işlemci( yapay zeka farkı var ) elbette pahalı olacak. Hem de daha performans lı makine. Bur da size şimdi hangi inçlerde kaç P ekran kullanılması gerektiğini hangi inçlerde gereksiz olduğunu hangi kartın 1080p hangi kartın 2k 4k ya uygun olduğunu anlatmayayım zamanıma YAZIK evet. Görselliğe önem veren birine Performans anlatmakta ayrı bir zaman kaybı tabi. İyi forumlar.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
ard
Ben de bu bütçelede laptop ariyorum ve sanırsam şunu alabilirim https://tinyurl.com/p9tvvh4b acer asla almam çünkü zaten eski laptopum acer idi ve teknik servis suçsuz yere bana suç atti amazon iademi kabul etti valorant falan oynuyorum ondan ötürü attığım laptopun 240hz olmasi da benim için avanraj

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,810
Üyeler
164,915
Son üye
enes217
Top Bottom