Merhaba anakartımda ekran kartının altında takılıydı bu parça ne işe yarıyor bilen varmı?
bu parçayi bilen kimse yokmu be
Mesaj otomatik birleştirildi:
internet kartına benzettim ama emin değilimMerhaba anakartımda ekran kartının altında takılıydı bu parça ne işe yarıyor bilen varmı?
Valla hiç tanıdık gelmiyor kusura bakmaMerhaba anakartımda ekran kartının altında takılıydı bu parça ne işe yarıyor bilen varmı?
söktüm kasadan köşede duruyor o kadar çok merak ediyorum ki bunun ne olduğunuinternet kartına benzettim ama emin değilim
Arkasındaki girişler ne ki ilk defa görüyorumsöktüm kasadan köşede duruyor o kadar çok merak ediyorum ki bunun ne olduğunu
bende ilk defa böyle girişler gördüm kasanın iç tarafına denk gelen kısımdada varArkasındaki girişler ne ki ilk defa görüyorum
Valla google da modem kartı diye bir şey buldum acaba o olabilirmibende ilk defa böyle girişler gördüm kasanın iç tarafına denk gelen kısımdada var
şu fotoğrafı olmayan soketi atsanızsöktüm kasadan köşede duruyor o kadar çok merak ediyorum ki bunun ne olduğunu
Kendisi Fireware kartıymış. Şöyle ufak bilgilenelimMerhaba anakartımda ekran kartının altında takılıydı bu parça ne işe yarıyor bilen varmı?
Kendisi Fireware kartıymış. Şöyle ufak bilgilenelim
FireWire Nedir; Ne İşe Yarar? | TeknoDestek
IEEE1394, FIREWIRE, ILINK KART NEDİR? (Açıklamalı yazı) » Sayfa 1 - 2 (donanimhaber.com)
Nerden buldun be çok sağolKendisi Fireware kartıymış. Şöyle ufak bilgilenelim
FireWire Nedir; Ne İşe Yarar? | TeknoDestek
IEEE1394, FIREWIRE, ILINK KART NEDİR? (Açıklamalı yazı) » Sayfa 1 - 2 (donanimhaber.com)