Format Kamui
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Sarp S
Arkadaşıma bir f/p sistem lazımdı, ona gidip bu parçaları seçtik:
Anakart: Asus Prime B650M-K AM5 SOKET DDR5 MICRO-ATX
İşlemci: AMD RYZEN 5 8400F 4.20GHZ TRAY + STOCK SOĞUTUCU
Ekran Kartı: POWERCOLOR RX7800XT 16G-P 16GB GDDR6 256 BIT
Ram: PATRIOT VIPER VENOM 32GB (2X16) DDR5 6600MHZ CL34
Kasa/PSU: GAMEPOWER SAVAGIS ATX 4* ARGB FAN + BITFENIX BPA BRONZE 750W 80+
SSD: SAMSUNG 980 500GB
Arkadaşlar, kasanın alındığı site incehesap.com, ben de isterdim Ram'ler veya Kasa daha iyi markalardan olsun lakin o site o seçenekleri vermiyor. O yüzden elimizde bu var, eğer çok fiyat farkı olmadan daha iyi bir işlemci önerisinde bulunabilirseniz onu da yazabilirsiniz. Kasa'nın satın alımından birkaç hafta sonra kule tipi hava soğutucu alınacak o yüzden "soğutma nerde" yazmanıza gerek yok. Kasa %95 oyun amaçlı kullanılacaktır. Tek korktum Anakart oldu birazcık lakin orada da f/p gitmek zorundayız ondan başka pek bir çaremiz yok.
Anakart: Asus Prime B650M-K AM5 SOKET DDR5 MICRO-ATX
İşlemci: AMD RYZEN 5 8400F 4.20GHZ TRAY + STOCK SOĞUTUCU
Ekran Kartı: POWERCOLOR RX7800XT 16G-P 16GB GDDR6 256 BIT
Ram: PATRIOT VIPER VENOM 32GB (2X16) DDR5 6600MHZ CL34
Kasa/PSU: GAMEPOWER SAVAGIS ATX 4* ARGB FAN + BITFENIX BPA BRONZE 750W 80+
SSD: SAMSUNG 980 500GB
Arkadaşlar, kasanın alındığı site incehesap.com, ben de isterdim Ram'ler veya Kasa daha iyi markalardan olsun lakin o site o seçenekleri vermiyor. O yüzden elimizde bu var, eğer çok fiyat farkı olmadan daha iyi bir işlemci önerisinde bulunabilirseniz onu da yazabilirsiniz. Kasa'nın satın alımından birkaç hafta sonra kule tipi hava soğutucu alınacak o yüzden "soğutma nerde" yazmanıza gerek yok. Kasa %95 oyun amaçlı kullanılacaktır. Tek korktum Anakart oldu birazcık lakin orada da f/p gitmek zorundayız ondan başka pek bir çaremiz yok.