Hamit Altıntop
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 9,868
Link bekliyorum.Modelden modele değişir, bütçen ne?
Pahalı, bu fiyata daha iyisi var.
Link bekliyorum.Modelden modele değişir, bütçen ne?
Pahalı, bu fiyata daha iyisi var.
1000 TL
aynı fiyat mı ?![]()
Cooler Master MWE White 750 MPE-7501-ACABW-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MWE White 750 MPE-7501-ACABW-EU 750 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Cooler Master MWE White 750 MPE-7501-ACABW-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
https://www.bizdehesapli.com/corsai...old-750w-psu-urun-9020195?ref=akakce&v=1.41.6 bence bütçeni biraz arttır bunu al pişman olmazsınbide 750 watt psu önerirmisin
güzelmiş teşekkürler![]()
Cooler Master MWE White 750 MPE-7501-ACABW-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MWE White 750 MPE-7501-ACABW-EU 750 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Cooler Master MWE White 750 MPE-7501-ACABW-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Arkadaşın bütçesi 700 TL değil, senin mesajını alıntılayıp atmadım bunu.aynı fiyat mı ?
bütçesini söylemeden önce atmıştım 750w etx'iArkadaşın bütçesi 700 TL değil, senin mesajını alıntılayıp atmadım bunu.
Dostum önerine bir şey demedim zaten, gayet güzel PSU fakat ben şahsen MWE 700 White tercih ederim.bütçesini söylemeden önce atmıştım 750w etx'i
reis peki bu psu gücünün %85 ini veriyormuş yetermiDostum önerine bir şey demedim zaten, gayet güzel PSU fakat ben şahsen MWE 700 White tercih ederim.
bro 700watt yeter merak etme. artar bile.reis peki bu psu gücünün %85 ini veriyormuş yetermi
Çok rahat yeter. Bütçeni biraz arttırabilirsen @FightForHonor'ın attığı PSU'yu da alabilirsin ama MWE 750 White rahat yeterli olacaktır.reis peki bu psu gücünün %85 ini veriyormuş yetermi
kanka 80+gold onun attığı oda çok güzel ama artık gaming gecelerine falan bakcaz sistemi toplamaya başlayınca bide ben önümüzdeki yaz sistemi yavaş yavaş toplamaya başlıcam sence ilk hangi parçadan başlayayımÇok rahat yeter. Bütçeni biraz arttırabilirsen @FightForHonor'ın attığı PSU'yu da alabilirsin ama MWE 750 White rahat yeterli olacaktır.
kanka 80+gold onun attığı oda çok güzel ama artık gaming gecelerine falan bakcaz sistemi toplamaya başlayınca bide ben önümüzdeki yaz sistemi yavaş yavaş toplamaya başlıcam sence ilk hangi parçadan başlayayımÇok rahat yeter. Bütçeni biraz arttırabilirsen @FightForHonor'ın attığı PSU'yu da alabilirsin ama MWE 750 White rahat yeterli olacaktır.
İlk hangisi indirime girersekanka 80+gold onun attığı oda çok güzel ama artık gaming gecelerine falan bakcaz sistemi toplamaya başlayınca bide ben önümüzdeki yaz sistemi yavaş yavaş toplamaya başlıcam sence ilk hangi parçadan başlayayım