NaberCanısı
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Furkan Haris Önay
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aklım hala beyaz anakarta takılı kaldı. Beyaz daha uygun fiyatlısı varsa o da olabilir ama şuan piyasa da yeterince beyaz yok gibi. Teşekkür ederim.hocam siyah anakart beyaz sistemde güzel gözüküyor siyah zaten her şeyle uyumlu haberin olsun benim attığımda beyaz kısımlarda var illa beyaz olcak diye fazla para vermeyedebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart olarak B850 almak istiyorum. Beyaz olarak bu var gördüğüm kadarı ile şuan için. Bir arkadaş sipariş verebilirsin dedi ama 1 ay sonra geliyor. Ondan vazgeçtim. Ara sıra render alırım o zaman 64GB ram alayım. 7800x3d ile 9700x hemen hemen aynı performansı veriyordu o yüzden onu seçtim. Fiyatı daha uygun. 9800x3d düşündüm ama fiyatı gereksiz pahalı. 9900x düşündüm render olarak iyi oyun performansı olarak 9700x ile hemen hemen aynı. fiyat ve performans olarak 9700x i seçtim o yüzden. PSU yeterli ise imdilik yükseltmeme gerek yok. İlerde 2-3 sene sonra ekran kartı alırsam o zaman yükseltirim diye düşünüyorum. Sadece ssd beni bir kararsız bıraktı. Hep samsung kullandım güzel de ürünler var. İki farklı kişi kingston önerdi.ssd fury renegade almanı tavsiye ederim birde anakart neden o kadar üst düzey seçtin anlamadım bence anakartı daha uygun alıp işlemciyi 7800x3d yapmak daha mantıklı oyun icinse 32gb fazla fazla yeter render alcam diyosan 64 alsan tabi iyi olur psu olarak illa yükseltceksen yükseltmişken sağlam psu al gec bence bunun gibi ve ilerde ekran kartını yükseltirsin bence en azından bayağı iyi olur yükseltirsen ozamanda yeniden psu almak zorunda kalmassın Alıntıyı görüntüle
Son düzenleme: