Yardım Bu parçayı nereden bulabilirim?

foxirte

80+
Reaksiyon skoru
15
Her yere baktım internette bu parçayı ne isimle ararsam arayayım bulamadım en sonunda çıkmacılara gittim anlattım derdimi dediler bunu bulamazsın? Ne demek bulamam ya bu parça neden üretilmez kafam almıyor. İzmir'deyim önerdiğiniz bir yer varsa gidebilirim veya internette ne diye ararsam bulabilirim fikriniz var mıdır? Araç Uno 70s.

Ekler

• 862896.PNG
    862896.PNG
    1.6 MB · Hit: 82
  • 89285.PNG
    89285.PNG
    1.7 MB · Hit: 85
  • 026392.PNG
    026392.PNG
    1.4 MB · Hit: 89
Parça üretilmiyor olabilir.
Önerim facebook gruplarına gir ve araştır. Olmazsa sahibindende veya gruplarda araba parçalayanlar oluyor onları ara. Yoksa çok bulunamayacak parça değil. Ya da uydurma yapacaksın

Fitile benziyor istersen konya sanayiye gel Türkiye'nin en büyük sanayi ustaları burada ve Tofaş gibi arabalar çok var 👍 mutlaka yaparlar.

Fitile benziyor istersen konya sanayiye gel Türkiye'nin en büyük sanayi ustaları burada ve Tofaş gibi arabalar çok var 👍 mutlaka yaparlar.
Hocam o parça için Konya'da ne işim var İzmir'deyim ben :D Çokta lazım değil dicem ama o parça suyu tutuyor, su oradan aşağıya gidiyor. Bazı yerleri çürümüş oralardan çok hafif su sızıyor döşemelere damlıyor bende o çürüyen yerlere yama yaptım çare yok🤷‍♂️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,364
Üyeler
190,902
Son üye
eaemirarslan64
Geri