Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Spec Deltaya hiç gerek yok bu sistemde. Attığı kasa bile Spec Deltadan iyi.Kasa psu spec delta yap ssdyi cs3030.
Spec Deltaya hiç gerek yok bu sistemde. Attığı kasa bile Spec Deltadan iyi.Kasa psu spec delta yap ssdyi cs3030.
Psu için dedim hocam. Vs550 vx plusdan iyi değilmiydi?Spec Deltaya hiç gerek yok bu sistemde. Attığı kasa bile Spec Deltadan iyi.
Aynı seviyede sayılırlar.Psu için dedim hocam. Vs550 vx plusdan iyi değilmiydi?
Yapcamrami 16 yap
Hocam alıyorum ozamanAynı seviyede sayılırlar.
Yükseltcem sonradanRam düşük
medimarktta yapıyorlar kendin birleştirsene hiç zor değil emin olabilir yıldız tornavida yeterliYapcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam alıyorum ozaman
Yükseltcem sonradan
Bildiğiniz toplama pc birleştiren servis veya kişi varmı?
Ya valla pek cesaretim yokmedimarktta yapıyorlar kendin birleştirsene hiç zor değil emin olabilir yıldız tornavida yeterli
Eve geliyorlarmımedimarktta yapıyorlar kendin birleştirsene hiç zor değil emin olabilir yıldız tornavida yeterli
gelirler mi eve kendin götürcen götürmeden öncede gidip sor hala yapıyo musunuz, kaç tl vs.Ya valla pek cesaretim yok
Eve geliyorlarmı
Ya verirsin 50 100 TL birleştirir pc satan her yer ya takma onu bence de kolay ama hiç sıkma canını youtubeden video izleyerek işlemci soğutucusu taktım ekran kartı söktüm ram taktım hepsini oradan öğrendim macun sürdüm falan.Ya valla pek cesaretim yok
Eve geliyorlarmı
Kasa hava akışı iyi mi? peki?kasa olarak şunu öneririm 100 TL aşağısına 4 fanlı modeli var bence almışken 6 fanlı al bol bol essin https://www.trendyol.com/gametech/c...RqXJHASkAFRyQ_WUcw3yDgzfzN2y9hpMaAry9EALw_wcB
Ya verirsin 50 100 TL birleştirir pc satan her yer ya takma onu bence de kolay ama hiç sıkma canını youtubeden video izleyerek işlemci soğutucusu taktım ekran kartı söktüm ram taktım hepsini oradan öğrendim macun sürdüm falan.
Gametech colder kasa alınır mı? ve aerocool iyi diyorlarİyi sistem bütçeye göre. Aerocool psu biraz sıkıntı çıkarabilir onun dışında güzel.
Orta düzey psu iyidir yani. Gametech güç kaynaksız ise alınır.Gametech colder kasa alınır mı? ve aerocool iyi diyorlar
Kanka 6x fan var mesh önüde hava alması gereken her yerden hava alıyor bu işler çok spesifik değil o konuda rahat olabilirsin. Sadece alacağın parçaların boyutlarına dikkat etmen gerekiyor.Kasa hava akışı iyi mi? peki?
Aerocool daha bilindik bir marka ama dostum kasa da marka aramana gerek yok ucuz olan havalandırması iyi olan kasayı al yatırımı PSU'ya yap.Gametech colder kasa alınır mı? ve aerocool iyi diyorlar