Neler Yeni

Bu PC Alınır mı? ?

Altunsoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
veysel emre altunsoy

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay

Führer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Adolf Hitler
İlgilendiği Kategoriler
Tarihi roman okumak, hoi4 oynamak, kavgam kitabının ikinci serisini yazmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
250 gb ssdye sadece sıstemımı kurcan yoksa oyunda kuracak mısın oyun kuracaksan yetmez oyunları hdd ye kurarsanda olmaz ssdyı yukselt bence yada bır tane daha ssd al 480 lık sata3 programları ve oyunları ona kurarsın gayet basarılı bır sıstem olur
Peki hocam yardımın için sağol

Emirhan58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emirhan Ali Duran
Kardeşim s. A herkes ssd konusunda özellikle vurgu yapmış ancak ssd denilen şey aşırı lükse kaçılan bir şey 6 ay önce güzel bir sistem topladım ve içine sadece 250 gb ssd koydum aradan Bi zaman sonra pişman oldum ve dün 1tb 7200 rpm hdd aldım bana kalırsa benim tavsiyem Windows u 180 gn ssd ye kurarsan gayet yeter bunun yanında 7200 rpm hdd ile ss yi karşılarştırdığımda oyun a giriş saniye farklılıkların sadece arada 6-7 sn oynuyo bana kalırsa sistemin böyle gayet iyi

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
Kardeşim s. A herkes ssd konusunda özellikle vurgu yapmış ancak ssd denilen şey aşırı lükse kaçılan bir şey 6 ay önce güzel bir sistem topladım ve içine sadece 250 gb ssd koydum aradan Bi zaman sonra pişman oldum ve dün 1tb 7200 rpm hdd aldım bana kalırsa benim tavsiyem Windows u 180 gn ssd ye kurarsan gayet yeter bunun yanında 7200 rpm hdd ile ss yi karşılarştırdığımda oyun a giriş saniye farklılıkların sadece arada 6-7 sn oynuyo bana kalırsa sistemin böyle gayet iyi
yanlış düşünüyorsun knk m2 ssd ler bile para deil suan hdd ye para vermek saçma asıl gb ı 1 lira resmen 1200 e 1500 okuma yazma bide

Führer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Adolf Hitler
İlgilendiği Kategoriler
Tarihi roman okumak, hoi4 oynamak, kavgam kitabının ikinci serisini yazmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim a.s. yorumun için saol
Ben ssdyi tercih etmemin bir sebebide photoshop ve render ile ugrasmam okuma ve yazma hızları SSD de daha hızlı oyuzden SSD tercih ettim ?

Top Bottom