butcherb3y
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Saadece yazılım ve siber güvenlik için 1650 ti li 2060 2080 ti li kasa yeter dimi sizcede oyun oynamıyorum ben
Anladım teşekkürler şöyle 16 GB ram AMD 5600 işlemci bide 2080 ti 2060 gayet yeterli o zmnYazılım ve siber güvenlik için iyi bir işlemci minimum 16 ram her şeye yeter hocam yazılımcı olarak söylüyorum
Hocam Fazla fazla yeter ekran kartına gerek bile ama alırken alın arada 2 oyun oynarsınızAnladım teşekkürler şöyle 16 GB ram AMD 5600 işlemci bide 2080 ti 2060 gayet yeterli o zmn
Çok teşekkürler hocamHocam Fazla fazla yeter ekran kartına gerek bile ama alırken alın arada 2 oyun oynarsınız![]()
Meşgu ediyorum ama bir anakart önerisi verirmisiniz 5600 uyumlu DDR4 galibaHocam Fazla fazla yeter ekran kartına gerek bile ama alırken alın arada 2 oyun oynarsınız![]()
Hazır sistem öneri verirmisiniz bide ikinci el almak mantıklı mıBiraz iyi olsun derseniz 3k civarına b550 bakabilirsiniz ama f/p alın o kadar hayatınızı değiştirmiyor
![]()
Gigabyte B450M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.938,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hatta tek tek parça almayın hazır sistem alın muhtemelen çok çok daha ucuza gelir
Hocam total bütçe nedir harcamak istediğiniz ?Hazır sistem öneri verirmisiniz bide ikinci el almak mantıklı mı
15 20 arası falanHocam total bütçe nedir harcamak istediğiniz ?
https://www.gaming.gen.tr/urun/3597...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/15 20 arası falan
Teşekkürler ikinci el hazır sistem alınır mı sizcehttps://www.gaming.gen.tr/urun/3597...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
biraz aşıyor ama ortalama bir işlemci güzel bir ekran kartı ile kafanız rahat hazır sistem hocam
Ekran kartinin pek bi onemi yok oyun tasarimi vesaire yapmiyacaksan.islemci agirlik ver bu istedikleirn cok bi donanim istemez zaten.Saadece yazılım ve siber güvenlik için 1650 ti li 2060 2080 ti li kasa yeter dimi sizcede oyun oynamıyorum ben