- Bütçe
- 2500
Selamlar ben bir bilgisayar toplıyacağım ancak çok tereddütte kaldım... Ryzen apu sistem toplıyacağım bütçem maalesef ki kısıtlı.Parçaları altta belirttim sizce bu sisten bana yazın sonuna kadar rahat rahat oyun oynatır mı (valo,cs,rocket league,lol) vs. gibi oyunlar rahatlık ile oynata bilir mi ayrıca yazın sonuna doğru fiyatlar düşer ise 1650 gibi bir ekran kartı alıcam sistemi dar boğaz yapar mı veya yetersiz kalır mı işlemcim vs. ekran kartıma
Parçalar
İşlemci : Amd ryzen 3 2200g 3.50 ghz 6mb
Anakart : Asus prime A320M-K amd A320 soket am4 ddr4 3200mhz ana kart
ekran kartı yok
Ram : Apacer panther 16gb ddr4 3200mhz 2x8 olucak
donanım arşivi'nin videosunu izledim ram i yükseltin diyor du normalde tek slot 8gb yapıcaktım ama onu izleyince 2 slot 2x8 16gb yapmaya karar verdim.Sizce yaz sonuna kadar beni çok rahat idare edebilir mi çok tereddütte kaldım almak için şuan ki pc laptop ve sadece minecraft açıyor o yüzden almak zorundayım (sistem toplam fiyatı 2.478 tl ediyor max 2.500tl gibi bir bütçem var)
Parçalar
İşlemci : Amd ryzen 3 2200g 3.50 ghz 6mb
Anakart : Asus prime A320M-K amd A320 soket am4 ddr4 3200mhz ana kart
ekran kartı yok
Ram : Apacer panther 16gb ddr4 3200mhz 2x8 olucak
donanım arşivi'nin videosunu izledim ram i yükseltin diyor du normalde tek slot 8gb yapıcaktım ama onu izleyince 2 slot 2x8 16gb yapmaya karar verdim.Sizce yaz sonuna kadar beni çok rahat idare edebilir mi çok tereddütte kaldım almak için şuan ki pc laptop ve sadece minecraft açıyor o yüzden almak zorundayım (sistem toplam fiyatı 2.478 tl ediyor max 2.500tl gibi bir bütçem var)