Cs kurdum şimdi ama oynanmıyor diyebılecegım kadar kötü. Neden olabilir?valorant olmayabilir ram düşük mermi sıkıldığı an efsane drop yersin kanatimce ama cs rahat oynanır valorant denersin
hocam ilk önce tüm ayarları direkt en düşük yapın, ardından arkada hiçbir şey açık kalmasın, özel oyun oluşturun 5v5 botlarla deneyin (fazla kişi de kastırır). Gene acayip kasıyorsa msi afterburner ile oyuna girdikten sonra değerleri atın anormal bir durum varsa görünür oradaCs kurdum şimdi ama oynanmıyor diyebılecegım kadar kötü. Neden olabilir?
hocam ilk önce tüm ayarları direkt en düşük yapın, ardından arkada hiçbir şey açık kalmasın, özel oyun oluşturun 5v5 botlarla deneyin (fazla kişi de kastırır). Gene acayip kasıyorsa msi afterburner ile oyuna girdikten sonra değerleri atın anormal bir durum varsa görünür orada
720p full ayarların üstünü önermem pek yada 1080p orta ayarlar kendin deneme yanılma yöntemi ile bulmalısın herkezin pc si eşit değil bazılarınınkini arkadaki uygulamalar sömürüyorhangi ayarlarda be
hangi ayarlarda oynanır bide kac fps alırım tahmınen?
Oynarsın. 720 p dusukte 80+Sistem Özellikleri
Amd Radeon R7 240
İntel Core2 Quad Q9300
4Gb Ram
Bu pc ile CS:GO veya Valorat oynayabilirmiyim?
Hayır 4 gb ram ile gram drop yemiyorum valoda.valorant olmayabilir ram düşük mermi sıkıldığı an efsane drop yersin kanatimce ama cs rahat oynanır valorant denersin
ramlerinizi yazar mısınız?Hayır 4 gb ram ile gram drop yemiyorum valoda.