krldogukan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,947
Corax Bronze | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Var![]()
Corax Bronze | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ssd yi değiştirirsen olabilir![]()
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
James Donkey in 512 gb m2 almayı düşünüyorum güzel olurmussd yi değiştirirsen olabilir
hayır samsung 970 evo al ya da 860James Donkey in 512 gb m2 almayı düşünüyorum güzel olurmu
Daha da kötü olurJames Donkey in 512 gb m2 almayı düşünüyorum güzel olurmu
James Donkey ssd ler kötü değil. Evet samsumg bu işin en iyisi ama düşük bütçeler için Crucial James Donkey gibi markalar da güzel seçimlerdir.hayır samsung 970 evo al ya da 860
James Donkey kronik sorunları var yanlış bilgi vermeyelim .James Donkey ssd ler kötü değil. Evet samsumg bu işin en iyisi ama düşük bütçeler için Crucial James Donkey gibi markalar da güzel seçimlerdir.
Crucial ile James Donkey kıyaslanamaz crucial iyi bir ssd ve ram üreticisidir.James Donkey ssd ler kötü değil. Evet samsumg bu işin en iyisi ama düşük bütçeler için Crucial James Donkey gibi markalar da güzel seçimlerdir.
Kıyaslamadım önerdim. Evet crucial kalitesinden ötürü James Donkey ise fiyatının uygun olmasından ötürü tercih edilebilir.Crucial ile James Donkey kıyaslanamaz crucial iyi bir ssd ve ram üreticisidir.