Restorgen
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,038
Peki ne alabilirim 5500 6000tl arasına ? Çok kararsız kaldımKasa kalitesiz , SSD kronik sorunlu. O RAM markasını hiç duymadım daha önce. Bu görüşüm asla değişmeyecek ama genellikle kalitesiz bileşenleri biraraya getirip , sistemlerine isim dahi bulamayıp Donanım Arşivi üzerinden prim kasmaya çalışan ( V3.5 Killer - V4 Killer ) ve utanmadan buna parodi videoları çeken bir firma. Müşteri hizmetleri vs. İyi ama bileşenler kalitesiz olduktan sonra ne fayda ?
Game Garaj , İncehesap , İtopya gibi yerlere bakabilirsiniz. TavsiyemPeki ne alabilirim 5500 6000tl arasına ? Çok kararsız kaldım
Yakın zamanda Donanım Arşivi'nin yeni sistemi çıkacak. Onu bekleyebilirsin. Bütçen fazlasıyla yetecektir.Peki ne alabilirim 5500 6000tl arasına ? Çok kararsız kaldım
Hocam bu sistem ile ilgili bugün konu açtım. Olumlu geri dönüşler aldım ve sistemi aşağıdaki gibi özelleştirerek sipariş verdim. Benim konudaki yorumları da okuyabilirsin. 3500x + Galax 1660 SuperTeknobiyotikten böyle bir şey alacağım sizce iyi mi? Veya teknobiyotik güvenilir mi?