Pc özellikleri nedirBilgisayar 7200 TL bide 144 Hz monitör alıcam sizce nasıl
Veya Pc nin linkini atarmısınBilgisayar 7200 TL bide 144 Hz monitör alıcam sizce nasıl
Veya Pc nin linkini atarmısın
Hocam Gtx 1650 ekran kartı iyi deyil Almayın İyi Deyil den Kastım O fiyata daha iyi ekran kartlı sistem alınabilir ama almayın Stoklar yok şu anda stok gelince paranızın karşılığı en iyi sistemi toplarsinizLeo 5A-3050 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Leo 5A-3050 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu sene fiyatlar düzelmeyecek gibi.Hocam Gtx 1650 ekran kartı iyi deyil Almayın İyi Deyil den Kastım O fiyata daha iyi ekran kartlı sistem alınabilir ama almayın Stoklar yok şu anda stok gelince paranızın karşılığı en iyi sistemi toplarsiniz
1650 neden iyi değil sebep ne?Hocam Gtx 1650 ekran kartı iyi deyil Almayın İyi Deyil den Kastım O fiyata daha iyi ekran kartlı sistem alınabilir ama almayın Stoklar yok şu anda stok gelince paranızın karşılığı en iyi sistemi toplarsiniz
Düşük bir ekran kartı performanslı değil1650 neden iyi değil sebep ne?
80+ abilerimiz çok biliyor bu bütçeye 3090 takacaklar galiba ha ?Düşük bir ekran kartı performanslı değil
Hayır, şu anki fiyatını hak etmiyor sadece.Düşük bir ekran kartı performanslı değil
Şu anki fiyatını hak etmediği için alınmaz.80+ abilerimiz çok biliyor bu bütçeye 3090 takacaklar galiba ha ?