Karışık olmayacak sadece önüne menü gelecek. Sen seçeceksin.1 tane daha iyi olur hocam ya benim için karışıklık hiç sevmem şahsen![]()
Ubuntu sorunlu ve kötü bir dağıtım. Geçen kullandım tiksindim. Yüklememle silmem aynı 30 dakika içinde oldu.ubuntu kullandım bi dosya silene kadar anam ağladı
Linux camiası Ubuntu'ya bugubuntu diyorlar.ubuntu kullandım bi dosya silene kadar anam ağladı
Bir sorum olucak hocam tft felan oynatır mı 60fps linuxta?Karışık olmayacak sadece önüne menü gelecek. Sen seçeceksin.
Şunu dene bakalım:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ubuntu sorunlu ve kötü bir dağıtım. Geçen kullandım tiksindim. Yüklememle silmem aynı 30 dakika içinde oldu.
Windows'da iken oynatır mıydı?Bir sorum olucak hocam tft felan oynatır mı 60fps linuxta?
8.1 kurabilirsinizOlabilir fakat klavyesi bozuk laptobun malum Win 7 dokunmatik ekran dostu bir işletim sistemi değil.
En iyi tercih win 7 home olacaktır benim fikrimSelamlar elimde lenovo yoga 300 adlı bir laptop var zamanında windows 10 ile gelmişti ama şuan aşırı derecede kasıyor cihaz 2016 yılında alındı yanlış hatırlamıyorsam sizce hangi işlemtim sistemini kurmalıyım? Ayrıca dokunmatik ekranı android felan yakışabilir diye düşündüm.
Özellikler: https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-yoga-300-celeron-n3060-1-6ghz-4gb-32gb-emmc-11-6-int-w10.html