30 35 fps alıyordum win 8.1 denediğim zamanlar.
Aynen. Rufus ile yazdırabilirsin.İndi iso dosyayı hocam rufur ile yazdıracağım mı windows gibi? @Gri Caner
Aslında bu olabilir win 11 lite kurup hem dokunmatiğe daha uygun hemde çok şık.Hocam yıllardır Windows Superlite kullanıyorum 10/11 Superlite kurup keyfinize bakabilirsiniz. Superlite'ı açıklamam gerekirse normal orjinal Windows sürümüne kıyasla gereksiz şeyleri kaldırıp raminizi büyük ölçüde az kullanmasını sağlıyor bu da arkaplanda daha fazla uygulama açabilmenize veya bilgisayarı daha rahat kullanabilmenize olanak sağlıyor
Usb hazır hocam @Gri Caner
Yavaş mı çalıştı?Hiç sevmedim hocam ya birde win 11 lite deniyeceğim çok teşekkürler yardımlarınız için
windows 10 giderSelamlar elimde lenovo yoga 300 adlı bir laptop var zamanında windows 10 ile gelmişti ama şuan aşırı derecede kasıyor cihaz 2016 yılında alındı yanlış hatırlamıyorsam sizce hangi işlemtim sistemini kurmalıyım? Ayrıca dokunmatik ekranı android felan yakışabilir diye düşündüm.
Özellikler: https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-yoga-300-celeron-n3060-1-6ghz-4gb-32gb-emmc-11-6-int-w10.html
Hemen vazgeçmeseydin o sistemi hızlandırabilirdik. Sen bilin.Arayüz hızlı fakat webte kasıyor.
Birde windows'un lite sürümlerini denemek istiyorum şahsen merak ettim eğer olmaz ise tekrardan dönerim size teşekkürler önerin için <3Hemen vazgeçmeseydin o sistemi hızlandırabilirdik. Sen bilin.