örnek olarak benim okuldaki bir fen hocama ben 6600lü sistem topladım kullandıktan sonra pcyi 6 ay boyunca (oynadığı oyun lol ve valorant sadece) ekran kartından cızırtılar gelmeye başlamış pcyi kapatıp açmış görüntü gitmiş iade etti kartı nvidia geçti allahtan geçmişim diyor banane gibi?
dostum sen iyi misin? Hiç araştırmadın mı yani anlamadım ki. Google amcaya yaz bakalim ne gibi sorunları varmıs bu kartların. Yapabilirsin hadiMesela nasıl sorunlardan bahsediyorsunuz
illa olabılır benım 10saatlik valorant deneyımımde 55dereceyi geçmedi veya bir cızırtı yapmadı drop olmadı dedikleriniz doğru olabilirörnek olarak benim okuldaki bir fen hocama ben 6600lü sistem topladım kullandıktan sonra pcyi 6 ay boyunca (oynadığı oyun lol ve valorant sadece) ekran kartından cızırtılar gelmeye başlamış pcyi kapatıp açmış görüntü gitmiş iade etti kartı nvidia geçti allahtan geçmişim diyor bana
Bende olmadı bu yüzden araştırma gereği duymadım Toxic liğe gerek yok ben sizin deneyimlerinizi sordumdostum sen iyi misin? Hiç araştırmadın mı yani anlamadım ki. Google amcaya yaz bakalim ne gibi sorunları varmıs bu kartların. Yapabilirsin hadi
Sizin almak istediğiniz direkt çok daha iyi.Benim almak istediğim sistem
Abimin önerdiği ne yapmalıyım![]()
DA-G11 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
DA-G11 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
![]()
DRAGOS Drx6126 Ryzen 7 5700x 32gb Ram 1tb M.2 Nvme Ssd 8gb Rtx4060 Oyuncu Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DRAGOS Drx6126 Ryzen 7 5700x 32gb Ram 1tb M.2 Nvme Ssd 8gb Rtx4060 Oyuncu Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Doğru fakat kronik sorun olursa amdede oda bir ihtimalSizin almak istediğiniz direkt çok daha iyi.
Abinizi dinlemeyin.
Ayrıca abinizin önerdiği sistem çok kötü.
ee bu nvidia ekran kartındada olabilir? ekran kartı problemlidir watman hatası değilki bu 6000 ve 7000 serisinde bu sorunlar bitti artık watman hatası elbette alabilirsin ama çok düşük ihtimal.örnek olarak benim okuldaki bir fen hocama ben 6600lü sistem topladım kullandıktan sonra pcyi 6 ay boyunca (oynadığı oyun lol ve valorant sadece) ekran kartından cızırtılar gelmeye başlamış pcyi kapatıp açmış görüntü gitmiş iade etti kartı nvidia geçti allahtan geçmişim diyor bana
Doğru ama sorun yaşayanlarda fazla yaşamayanlarda fazlaee bu nvidia ekran kartındada olabilir? ekran kartı problemlidir watman hatası değilki bu 6000 ve 7000 serisinde bu sorunlar bitti artık watman hatası elbette alabilirsin ama çok düşük ihtimal.
birader anladık sülalecek amd ekran kartı kullandınız ve ne hikmetse hepinizki 1 ay sonra sorun çıkardı amd ekran kartlarının sorunlu olduğunu herkes biliyor ama siz sırf kötülemek için kötülüyorsunuzörnek olarak benim okuldaki bir fen hocama ben 6600lü sistem topladım kullandıktan sonra pcyi 6 ay boyunca (oynadığı oyun lol ve valorant sadece) ekran kartından cızırtılar gelmeye başlamış pcyi kapatıp açmış görüntü gitmiş iade etti kartı nvidia geçti allahtan geçmişim diyor bana
katılıyorum zaten toxicliğe gerek yok tabikide bende yasadıklarımı anlattım anlayış gosterdiğin icin tesekkür ederim <3illa olabılır benım 10saatlik valorant deneyımımde 55dereceyi geçmedi veya bir cızırtı yapmadı drop olmadı dedikleriniz doğru olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende olmadı bu yüzden araştırma gereği duymadım Toxic liğe gerek yok ben sizin deneyimlerinizi sordum
Bazıları gerçekten öyle amd de 1 ay sonra sorun çıkmasa mükemmel bir kart fakat ben 7000 serilerinde böyle sorunlarla çok karşılaşmadımbirader anladık sülalecek amd ekran kartı kullandınız ve ne hikmetse hepinizki 1 ay sonra sorun çıkardı amd ekran kartlarının sorunlu olduğunu herkes biliyor ama siz sırf kötülemek için kötülüyorsunuz
Sen hangi ekran kartını kullanıyorsunkatılıyorum zaten toxicliğe gerek yok tabikide bende yasadıklarımı anlattım anlayış gosterdiğin icin tesekkür ederim <3