Neler Yeni

Bu pcyi almak istiyorum ama abim önermiyor

Farox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eray
Dostum sizde bir sıkıntı var ya harbiden. Sen hata almadıysan diğer adam almayacak diye bir garanti yok AMD'de sorun da bu zaten. Biliyoruz 7700XT'nin performansının daha iyi olduğunu
canım ben diyorum zaten performans olarak 7700xt daha iyi ancak driverları inanın bana sıkıntılı bir süre sonra performans düşüklüğü yaşanıyor amd ekran kartlarında aktif amd kullanıcısıyın diyorum
Ama fp bir ürün varken neden onu alayım tamam nvidia iyi marka fakat kronik sorun yaşamadağım için bana göre daha iyi amd

Reunand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Deniz Uraçin

Starlex

80+ Silver
Benim almak istediğim sistem
Abimin önerdiği ne yapmalıyım
Abin baya bilgiliymiş 🤣 trendyol pclerini önermek nedir allah aşkına f/p desen yok kalite desen yok psu desen neydüğü belirsiz sırf haklı çıkmak için doğruları kapatıyor böyleleri ama bu iki sistemde f/p özelliği taşımıyor

Reunand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Deniz Uraçin
Ama fp bir ürün varken neden onu alayım tamam nvidia iyi marka fakat kronik sorun yaşamadağım için bana göre daha iyi amd
ben ve çevremdeki 4 amd kullanan arkadaş her ay nöbete çıkıyoruz bilgisayarların hataları yüzünden

Farox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eray
bunların hepsi sıfır ekran kartları amd ile bir süre sonra ekran kartlarındaki performans düşüklüğü göze batacak şekilde azalıyor
hocam gıdıp pc de 15 saat yuksek grafıklı oyun oynarsan her ekran kartında sorun cıkar hem senınkınde sıkıntı olabılır bu arada rx5500xt eskı bır ekran kartı 4060ti ondan ıyı olması normal

Reunand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Deniz Uraçin
o seri sorunlu zaten 6000 ve 7000 serisinde sorun yok.
inan bana var belki 7000 serisinde azalmıştır demek istiyorum ancak 7000 kullanan arkadaşlarım bana şikayete geliyor her ay
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam gıdıp pc de 15 saat yuksek grafıklı oyun oynarsan her ekran kartında sorun cıkar hem senınkınde sıkıntı olabılır bu arada rx5500xt eskı bır ekran kartı 4060ti ondan ıyı olması normal
valorant csgo ve ara sıra call of duty giriyorum ben hocam

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
inan bana var belki 7000 serisinde azalmıştır demek istiyorum ancak 7000 kullanan arkadaşlarım bana şikayete geliyor her ay
Mesaj otomatik birleştirildi:

valorant csgo ve ara sıra call of duty giriyorum ben hocam
ne gibi?

Starlex

80+ Silver
arkadaş haklı hocam nvidia driver konusunda daha üstün amdden kaç kere wattman alıp oyunum çöküyor 5500xt kullanıuorum
Zaten 5500ler öyle 6000 serisinden sonra düzeldi amd ekran kartları artık alınabilir derecede

Zaten 5500ler öyle 6000 serisinden sonra düzeldi amd ekran kartları artık alınabilir derecede
Hocam AMD almak zar atmaya benzer, ya kazanırsın ya da MARS olursun. Driver hataları azalza da hala var ve can yakmaya devam ediyor. Kağıt üstünde AMD GPU lar ne kadar iyi olsa da, yazılımsal olarak kafam rahat olsun diyorsan NVIDIA <<<<<<<<

Farox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eray
Hocam AMD almak zar atmaya benzer, ya kazanırsın ya da MARS olursun. Driver hataları azalza da hala var ve can yakmaya devam ediyor. Kağıt üstünde AMD GPU lar ne kadar iyi olsa da, yazılımsal olarak kafam rahat olsun diyorsan NVIDIA <<<<<<<<
Şans diyoruz ya arkadaş sende çıkmadıysa çıkmadı diğerlerinde çıkmış olabilir :D? Maaş verseler bu kadar savunmazsın
Mesela nasıl sorunlardan bahsediyorsunuz

Top Bottom