forzabagimlisi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 934
hatanı düzelttim emir beyBu konuda bile ille de bir şey bulunuyorYav bizim bu forumun hali harbiden günden güne beter oluyor.
Buyrun forzabagimlisi Bey.
hatanı düzelttim emir beyBu konuda bile ille de bir şey bulunuyorYav bizim bu forumun hali harbiden günden güne beter oluyor.
Buyrun forzabagimlisi Bey.
işlemciSadece merakımdan soruyorum şuanda en en tepe sistem almaya kalkarsak monitör dahil kaç tl tutar?
Hocam 70k lık sıvı soğutma benide soğutur mu? Ya da sıvı soğutucu yerine Mitsubishi klima alıp pcye bağlasak nasıl olurişlemci
ekran kartı
anakart
ram (2 adet)
![]()
G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB (2x32) 6000 MHz CL30 F5-6000J3040G32GX2-TZ5RS DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB (2x32) 6000 MHz CL30 F5-6000J3040G32GX2-TZ5RS DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB (2x32) 6000 MHz CL30 F5-6000J3040G32GX2-TZ5RS DDR5 Ram özelliklerini incele, 15.179,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
SSD (2 adet)
kasa
PSU
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-asus-rog-thor-rog-thor-1600t-1600w-fiyati,138920138.html
sıvı soğutma
sallamasyon bir şey yaptım 586.604 lira tuttu
hocam bizim torosun motor bloğuna koyuyoruz bana mısın demiyorHocam 70k lık sıvı soğutma benide soğutur mu? Ya da sıvı soğutucu yerine Mitsubishi klima alıp pcye bağlasak nasıl olurpsu ve sıvı soğutma fiyatlarını bu kadar beklemiyordum şahsen
noemald fiyat daha da artar sunucu kurmak gibi bir hedefiniz yoksa şuanda en pahalısı böyle oluyorMotor sogutuyorsa iyiymiş hocamda normal radyatör daha uyguna gelirdi sani![]()
bu sistem değil 5 sene 20 senede götürürİşin ironik kısmı bundan 5 sene sonra para etmicek bu sistem eskimiş olcak
Yani güç olarak evet ama seneye bile bu sistem artık en güçlüsü olmicak tamam yine çok güçlü olcsk ama 1080ti gibi bir duruma gelecek işlemci ramler eski nesil kalmış olcak kalan psu ssd kasa soğutma onlara lafım yokta ekran kartı ram ve işlemci olarak eskimiş olacaklar gerçi şuan işlemci nesilleri arasında devasa fark yokta belki ddr6 ram çıkar 7 çıkar eskimiş bir sistem olcak yani onu demek istedim yoksa tabii yine tüm oyunları sorunsuz en iyi şekilde oynatırbu sistem değil 5 sene 20 senede götürür
Kargo ne zaman gelir2 sana 2 bana sipariş veriyorum o zaman?Hayırlı olsun şimdiden.
Dipnot:8 tanesi de devlete vergi.
Bu işin sonu yok ya, ekstra çevre birimleri vs ekleyerek 600K bile bulursun.Sadece merakımdan soruyorum şuanda en en tepe sistem almaya kalkarsak monitör dahil kaç tl tutar?
1 milyonu geçerSadece merakımdan soruyorum şuanda en en tepe sistem almaya kalkarsak monitör dahil kaç tl tutar?
haklısınız onlar çok pahalı yapay zeka için üretilenlernvdianın workstation için olan kartlarını işin içine sokarsan 1 milyona kart bile alamazsın