Neler Yeni

Bu piyasada toplanabilcek en üst sistem nedir

Sadece merakımdan soruyorum şuanda en en tepe sistem almaya kalkarsak monitör dahil kaç tl tutar?
işlemci

ekran kartı

anakart

ram (2 adet)

SSD (2 adet)

kasa

PSU

sıvı soğutma

sallamasyon bir şey yaptım 586.604 lira tuttu

işlemci

ekran kartı

anakart

ram (2 adet)

SSD (2 adet)

kasa

PSU

sıvı soğutma

sallamasyon bir şey yaptım 586.604 lira tuttu
Hocam 70k lık sıvı soğutma benide soğutur mu? Ya da sıvı soğutucu yerine Mitsubishi klima alıp pcye bağlasak nasıl olur :) psu ve sıvı soğutma fiyatlarını bu kadar beklemiyordum şahsen

Hocam 70k lık sıvı soğutma benide soğutur mu? Ya da sıvı soğutucu yerine Mitsubishi klima alıp pcye bağlasak nasıl olur :) psu ve sıvı soğutma fiyatlarını bu kadar beklemiyordum şahsen
hocam bizim torosun motor bloğuna koyuyoruz bana mısın demiyor

Motor sogutuyorsa iyiymiş hocamda normal radyatör daha uyguna gelirdi sani 🙃
noemald fiyat daha da artar sunucu kurmak gibi bir hedefiniz yoksa şuanda en pahalısı böyle oluyor

bu sistem değil 5 sene 20 senede götürür
Yani güç olarak evet ama seneye bile bu sistem artık en güçlüsü olmicak tamam yine çok güçlü olcsk ama 1080ti gibi bir duruma gelecek işlemci ramler eski nesil kalmış olcak kalan psu ssd kasa soğutma onlara lafım yokta ekran kartı ram ve işlemci olarak eskimiş olacaklar gerçi şuan işlemci nesilleri arasında devasa fark yokta belki ddr6 ram çıkar 7 çıkar eskimiş bir sistem olcak yani onu demek istedim yoksa tabii yine tüm oyunları sorunsuz en iyi şekilde oynatır

nvdianın workstation için olan kartlarını işin içine sokarsan 1 milyona kart bile alamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,024
Üyeler
173,117
Son üye
lee45
Geri