Bu power pc'de calisirmi

Wendyrz

80+
Reaksiyon skoru
11
Abimin bir kaç sene önce madencilik yapıyordu böyle bir power var bunu kullanılan ama iyi mi? kötümü kullansammi kullanmasanmi bilemedim sizce bir sorun olurmu kullansam

Ekler

• 17483788970267974450209386162528.webp
    17483788970267974450209386162528.webp
    876.9 KB · Hit: 47
Abimin bir kaç sene önce madencilik yapıyordu böyle bir power var bunu kullanılan ama iyi mi? kötümü kullansammi kullanmasanmi bilemedim sizce bir sorun olurmu kullansam
Kullanırsın ama önermem. Kalitesiz çin menşeili bir ürün. Bitcoin PSU`su olduğu için doğru dürüst sertifikası bile olmayabilir. Ayrıca uçak motoru gibi çalışıyordur muhtemelen :D Düzgün bir power a geç.

Model bu sanırım : https://www.akakce.com/power-supply...MIyq240cTEjQMV052DBx1O8ijfEAAYASAAEgKdQvD_BwE

Yani kullanırsın elbet ayrıca bir sürü yorum da yapılır ''ben kullanıyorum sorun yaşamadım'' tarzında fakat önerdiğimiz bir marka değil PSU konusunda.

1650 watt sertifikasız psu ? Turbo fan gibi çalışır o

psu biraz önem verilmesi gereken bir parça 80+ sertifikali 550-600w bir psu 2-3bin liraya bulunabilir. Riske etmeye değeceğini zannetmiyorum

O zaman ben donanımlarını soyliyeyim siz bana önerin
Ekran kartım Sapphire 7800xt püre
İşlemci R5 7600
Ram 32 gb patriot viper
SSD kioxsa exceria pro 1 tb
Anakart asus prime b650m-r
Donanimlarim bunlar bunlara göre bı power tavsiye edebilir misiniz
Yani kullanırsın elbet ayrıca bir sürü yorum da yapılır ''ben kullanıyorum sorun yaşamadım'' tarzında fakat önerdiğimiz bir marka değil PSU konusunda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ortalama 750 yeterli gibi

Powerlarla aram yok kaliteli marka olursa çok iyi olur teşekkürler

O zaman ben donanımlarını soyliyeyim siz bana önerin
Ekran kartım Sapphire 7800xt püre
İşlemci R5 7600
Ram 32 gb patriot viper
SSD kioxsa exceria pro 1 tb
Anakart asus prime b650m-r
Donanimlarim bunlar bunlara göre bı power tavsiye edebilir misiniz

Ortalama 750 yeterli gibi

Powerlarla aram yok kaliteli marka olursa çok iyi olur teşekkürler

hem kalitesiz hemde mining yapılmış önermem şahsen içindeki komponentler patlama/bozulma noktasına gelmiştir muhtemelen

tavsiyem yeni psu almanız olur , ucuz yollu olarak enermax tercih edebilrsiniz

650 ile ise bilgisayar patlar ama 1650 watt ise tüm mahalle patlar

Bu direk bitcoin psu markada çok dandik acayipde sesli çalışıyordur bu elektrik faturasında iyi yansır bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri