Kullanırsın ama önermem. Kalitesiz çin menşeili bir ürün. Bitcoin PSU`su olduğu için doğru dürüst sertifikası bile olmayabilir. Ayrıca uçak motoru gibi çalışıyordur muhtemelenAbimin bir kaç sene önce madencilik yapıyordu böyle bir power var bunu kullanılan ama iyi mi? kötümü kullansammi kullanmasanmi bilemedim sizce bir sorun olurmu kullansam
Yani kullanırsın elbet ayrıca bir sürü yorum da yapılır ''ben kullanıyorum sorun yaşamadım'' tarzında fakat önerdiğimiz bir marka değil PSU konusunda.Abimin bir kaç sene önce madencilik yapıyordu böyle bir power var bunu kullanılan ama iyi mi? kötümü kullansammi kullanmasanmi bilemedim sizce bir sorun olurmu kullansam
Yani kullanırsın elbet ayrıca bir sürü yorum da yapılır ''ben kullanıyorum sorun yaşamadım'' tarzında fakat önerdiğimiz bir marka değil PSU konusunda.
O zaman ben donanımlarını soyliyeyim siz bana önerin
Ekran kartım Sapphire 7800xt püre
İşlemci R5 7600
Ram 32 gb patriot viper
SSD kioxsa exceria pro 1 tb
Anakart asus prime b650m-r
Donanimlarim bunlar bunlara göre bı power tavsiye edebilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ortalama 750 yeterli gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Powerlarla aram yok kaliteli marka olursa çok iyi olur teşekkürler
650 ile ise bilgisayar patlar ama 1650 watt ise tüm mahalle patlar
Bu direk bitcoin psu markada çok dandik acayipde sesli çalışıyordur bu elektrik faturasında iyi yansır bu aradaAbimin bir kaç sene önce madencilik yapıyordu böyle bir power var bunu kullanılan ama iyi mi? kötümü kullansammi kullanmasanmi bilemedim sizce bir sorun olurmu kullansam