- Konu Sahibi Konu Sahibi
kaç kere şarj ede biliyorusn telefonu ve hızlı şarj ediyormukullanıyorum sorun yaşamadım
kaç kere şarj ede biliyorusn telefonu ve hızlı şarj ediyormukullanıyorum sorun yaşamadım
telefonun kaç mah ve kaç kere şaej edebiliyorsun full şarj ilebendede aynısı var memnunum, marka takıntım olduğu için bunu almıştım
burdaki değerler ne oluyor acabaHerhangi bir zarar vermez fakat fiyata baktığımızda o fiyata 20000 lik olanları da bulabilirsinbu
200 TL'ye git polosmart ın 20 binlik var onu al tavsiye ederim gri sarj yeri yeşilbende samsung a52 telefon var bu powerbank alınır mı?? zarar verirmi bataryaya Alıntıyı görüntüle
Baseus'un aşağıdaki modelini kullanıyorum. Geçen yıl 50 TL'ye falan almıştım. Harika performansı var hatta dün nişanlıma da aldım.ben pek güvenmiyorum diyer markalara kanka ondan bu hem telefonun markasından
9w hızlı şarj desteği alabilirsin diyor. Senin telefonun 25w hızlı şarj desteği sunuyor.burdaki değerler ne oluyor acaba
Bu 15 watt destekliyor9w hızlı şarj desteği alabilirsin diyor. Senin telefonun 25w hızlı şarj desteği sunuyor.
Fakat telefonun kutusundan çıkan adaptör 15w olduğu için 9w powerbank bana yeter diyorsan ve marka takıntın varsa alabilirsin.
Aynı powerbank 25w hızlı şarj destekli modelini almak istersen diye linkini bırakıyorum ama bana kalırsa gereksiz pahalı;
Samsung EB-P3300X 10000mAh 25w Super Fast Charge Qc Powerbank Gri 519 TL
İyi forumlar
Benim arkadasimda vardi bataryası şişmişti200 TL'ye git polosmart ın 20 binlik var onu al tavsiye ederim gri sarj yeri yeşil
o halde kutudan çıkan şarj adaptöründen farkı yok bence alınır.Bu 15 watt destekliyor