bu powerbank alınır mı?

Fiyata göre mantıklı değil spigen markasının ürünlerine bakmanı tavsiye ederim

bendede aynısı var memnunum, marka takıntım olduğu için bunu almıştım

Herhangi bir zarar vermez fakat fiyata baktığımızda o fiyata 20000 lik olanları da bulabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: FRAX

Ekler

• 777.png
    777.png
    846.3 KB · Hit: 47
O paraya 20 binlik alınır. Gereksiz pahalı 10bin mah için. Ayrıca gerçek mah değerine de bak derim. 10 binlik diye aldığın ürün 1 kere bile şarj etmeyebiliyor bazen.

ben pek güvenmiyorum diyer markalara kanka ondan bu hem telefonun markasından
Baseus'un aşağıdaki modelini kullanıyorum. Geçen yıl 50 TL'ye falan almıştım. Harika performansı var hatta dün nişanlıma da aldım.

• Beğen
Alınır kesinlikle

• Beğen
burdaki değerler ne oluyor acaba
9w hızlı şarj desteği alabilirsin diyor. Senin telefonun 25w hızlı şarj desteği sunuyor.
Fakat telefonun kutusundan çıkan adaptör 15w olduğu için 9w powerbank bana yeter diyorsan ve marka takıntın varsa alabilirsin.
Aynı powerbank 25w hızlı şarj destekli modelini almak istersen diye linkini bırakıyorum ama bana kalırsa gereksiz pahalı;
Samsung EB-P3300X 10000mAh 25w Super Fast Charge Qc Powerbank Gri 519 TL
İyi forumlar

9w hızlı şarj desteği alabilirsin diyor. Senin telefonun 25w hızlı şarj desteği sunuyor.
Fakat telefonun kutusundan çıkan adaptör 15w olduğu için 9w powerbank bana yeter diyorsan ve marka takıntın varsa alabilirsin.
Aynı powerbank 25w hızlı şarj destekli modelini almak istersen diye linkini bırakıyorum ama bana kalırsa gereksiz pahalı;
Samsung EB-P3300X 10000mAh 25w Super Fast Charge Qc Powerbank Gri 519 TL
İyi forumlar
Bu 15 watt destekliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

200 TL'ye git polosmart ın 20 binlik var onu al tavsiye ederim gri sarj yeri yeşil
Benim arkadasimda vardi bataryası şişmişti

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,631
Üyeler
189,642
Son üye
07yusuferenozturk55@gmail