Bu program nedir?

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,380
Dostlar bu program nedir bir bilgisi olan var mı ?
amd yazıyor
1595255162792.png

Dostlar bu program nedir bir bilgisi olan var mı ?
amd yazıyor
Alıntıyı görüntüle
OEM Uygulama Profili, uyumlu bir AMD Radeon serisi grafik kartı kullanırken program veya oyun performansını ve grafik kalitesini artıran Advanced Micro Devices tarafından geliştirilen bir yardımcı programdır. Fazla yer veya kaynak gerektirmez, ancak kaldırmak istiyorsanız Program Ekle veya Kaldır özelliğini kullanabilirsiniz.

OEM Uygulama Profili, uyumlu bir AMD Radeon serisi grafik kartı kullanırken program veya oyun performansını ve grafik kalitesini artıran Advanced Micro Devices tarafından geliştirilen bir yardımcı programdır. Fazla yer veya kaynak gerektirmez, ancak kaldırmak istiyorsanız Program Ekle veya Kaldır özelliğini kullanabilirsiniz.
ne işe yaradığını sormuştum o dediğinizi okuyunca da anladım ancak ne işe yarıyor

ne işe yaradığını sormuştum o dediğinizi okuyunca da anladım ancak ne işe yarıyor
"AMD Radeon serisi grafik kartı kullanırken program veya oyun performansını ve grafik kalitesini artıran Advanced Micro Devices tarafından geliştirilen bir yardımcı programdır." Grafik kalitesini arttırırken performansıda arttırıyor.

Geri