OEM Uygulama Profili, uyumlu bir AMD Radeon serisi grafik kartı kullanırken program veya oyun performansını ve grafik kalitesini artıran Advanced Micro Devices tarafından geliştirilen bir yardımcı programdır. Fazla yer veya kaynak gerektirmez, ancak kaldırmak istiyorsanız Program Ekle veya Kaldır özelliğini kullanabilirsiniz.
ne işe yaradığını sormuştum o dediğinizi okuyunca da anladım ancak ne işe yarıyorOEM Uygulama Profili, uyumlu bir AMD Radeon serisi grafik kartı kullanırken program veya oyun performansını ve grafik kalitesini artıran Advanced Micro Devices tarafından geliştirilen bir yardımcı programdır. Fazla yer veya kaynak gerektirmez, ancak kaldırmak istiyorsanız Program Ekle veya Kaldır özelliğini kullanabilirsiniz.
"AMD Radeon serisi grafik kartı kullanırken program veya oyun performansını ve grafik kalitesini artıran Advanced Micro Devices tarafından geliştirilen bir yardımcı programdır." Grafik kalitesini arttırırken performansıda arttırıyor.ne işe yaradığını sormuştum o dediğinizi okuyunca da anladım ancak ne işe yarıyor