bunlar felan niye bu kadar ucuz ?PS 4 SLİM 1 TB - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 969223437
PS 4 SLİM 1 TB - En ucuz PlayStation 4 konsol fiyatları, İkinci El oyun konsolları ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Onun yerine şöyle oyunlu alınabilirSelamlar, sizce bu ps4slim icin fiyat nasıldır. Alinir mi yoksa daha ucuza bulunabilir mi?
Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!letgo.onelink.me
İstanbul'a gidebilir miyim bilmiyorum.
Ps özel oyunlari oynamak icin aliyorum ps4'üBence eski nesil sayılabilecek bir konsol için o fiyat fazla. Series S bak derim. Ama yok ps istiyorum diyorsan ürün temiz görünüyor.
Bu fiyata imkanı yok hocam 1250 neİstanbul'a gidebilir miyim bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ps özel oyunlari oynamak icin aliyorum ps4'ü
Bu var ama bu da cok fazla ucuz degil mi yaTürkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!letgo.onelink.me
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...konsolu-playsation-4-slim-mat-939823275/detayBu fiyata imkanı yok hocam 1250 ne
Saticinin puani ve sattigi ürünlerin yorumlari hep olumlu yönde bence dolandirici olamaz.Kanka düzeltiyorum fiyatı çok iyiymiş az önce orjinal 2 koluyla birlikteki fiyatıjı gördüm. Bu tek kol ama o karıda hesaplarız bir kaç kez kullanılmış ürün için 5000 TL falan indirim yapması kuşkulandırıyor. Ürünü git iyice bir test et derim. İzin vermesse kötü yorum falan yaparsın %90 dolandırıyodur çünkü bence. Orjinal ürün bir kaç kez kullanmışsam ve tertemizse niye o kadar indireyimki fiyatını. Dediğim gibi ben şüphelendim satıcıdan.
Sahibindende varsa ora daha güvenli. Paran direk gitmiyor sahibindende bekliyor eğer istediğin ürünse bi bozukluk yoksa onaylıyorsun ödeme yapılıyor ama kahpelik varsa paranı geri alıyosun diye biliyorum.Bursa da en ucuz bu var. Sahibinden falanda baktim orda da fiyatlar böyle.
Bunlar da var en azindan icinde 3,4 tane oyun var ama genede bilmiyorum yaTürkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
O zaman alabilirsin kankahttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...konsolu-playsation-4-slim-mat-939823275/detay
Bu var bide
Saticinin puani ve sattigi ürünlerin yorumlari hep olumlu yönde bence dolandirici olamaz.