Neler Yeni

Bu ps4 İçin Fiyat Nasıl?

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Aga oha 4.450 bin tl nedir ya en son 3.200 tl ye görmüştüm 4 ay önce yani :D

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Ali Güney
İlgilendiği Kategoriler
Buraya bakma.
Fotoğraf atabilir misin bende link girmiyor.
butrun hocam.png

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Oyun falan yok mu 4450'ye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Letgoyu indirirsen çıkar kanka ama şöyle anlatayım. Tertemiz duruyor güvenlik bandrolü duruyor. Yeni gibi gözüküyor ve 4250 TL ama yinede bilemedim daha uyguna bulunabilir gibi.
Yüklü ama açmıyor.

MrDucky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda
Hocam çok pahalı. Ben bile yanında call of duty cold war watch dogs gta V ve 1 oyun daha verip bu fiyata sattım. Değmez alma

Hz.söh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taha Sarp
Selamlar, sizce bu ps4slim icin fiyat nasıldır. Alinir mi yoksa daha ucuza bulunabilir mi?

Kanka düzeltiyorum fiyatı çok iyiymiş az önce orjinal 2 koluyla birlikteki fiyatıjı gördüm. Bu tek kol ama o karıda hesaplarız bir kaç kez kullanılmış ürün için 5000 tl falan indirim yapması kuşkulandırıyor. Ürünü git iyice bir test et derim. İzin vermesse kötü yorum falan yaparsın %90 dolandırıyodur çünkü bence. Orjinal ürün bir kaç kez kullanmışsam ve tertemizse niye o kadar indireyimki fiyatını. Dediğim gibi ben şüphelendim satıcıdan.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
series s al.

aidan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
aliaydan düvenci
Kanka düzeltiyorum fiyatı çok iyiymiş az önce orjinal 2 koluyla birlikteki fiyatıjı gördüm. Bu tek kol ama o karıda hesaplarız bir kaç kez kullanılmış ürün için 5000 TL falan indirim yapması kuşkulandırıyor. Ürünü git iyice bir test et derim. İzin vermesse kötü yorum falan yaparsın %90 dolandırıyodur çünkü bence. Orjinal ürün bir kaç kez kullanmışsam ve tertemizse niye o kadar indireyimki fiyatını. Dediğim gibi ben şüphelendim satıcıdan.
Bursa da en ucuz bu var. Sahibinden falanda baktim orda da fiyatlar böyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka düzeltiyorum fiyatı çok iyiymiş az önce orjinal 2 koluyla birlikteki fiyatıjı gördüm. Bu tek kol ama o karıda hesaplarız bir kaç kez kullanılmış ürün için 5000 TL falan indirim yapması kuşkulandırıyor. Ürünü git iyice bir test et derim. İzin vermesse kötü yorum falan yaparsın %90 dolandırıyodur çünkü bence. Orjinal ürün bir kaç kez kullanmışsam ve tertemizse niye o kadar indireyimki fiyatını. Dediğim gibi ben şüphelendim satıcıdan.
Bunlar da var en azindan icinde 3,4 tane oyun var ama genede bilmiyorum ya :(

aidan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
aliaydan düvenci
Top Bottom