Bu PSU iyi mi?

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,259
80 PLUS sertifikalı PSU lar tercih etmelisin.SeaSonic evga fsp corsair cooler master thermaltake bunlar gibi veya f/p olarak xigmatek alablrsn ama

80 PLUS sertifikalı PSU lar tercih etmelisin.SeaSonic evga fsp corsair cooler master thermaltake bunlar gibi veya f/p olarak xigmatek alablrsn ama
80 PLUS ne işe yarıyor peki?

Fsp alsan daha iyi olur ama bu da fena değil

80 PLUS ne işe yarıyor peki?
%80 verimliliğin üzerinde performans veriyor.PSU sistemin en önemli parçası bana göre.O yüzden 80 PLUS GOLD Bir PSU tercihi yapmalısın yukarıdaki markalardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaliteli bir markanın 80+ olmayan bir PSU'su da alınır.
Aerocool vs. Yukarıdaki markalardan 80 plus sertifikalı psularla karşılaştırma yapman oldukça saçma konuşmak için yazıyosun resmen

Güzel bir PSU. 12v'dan 456W gibi bir şey veriyordu.
80+ ne işe yarıyor biliyor musun?
Bilmiyorsan bunu okumanı öneriyorum.

%80 verimliliğin üzerinde performans veriyor.PSU sistemin en önemli parçası bana göre.O yüzden 80 PLUS GOLD Bir PSU tercihi yapmalısın yukarıdaki markalardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aerocool vs. Yukarıdaki markalardan 80 plus sertifikalı psularla karşılaştırma yapman oldukça saçma konuşmak için yazıyosun resmen
Yalnız sertifikası olmadan %80 verimlilik ile çalışanlar var. Mesela FSP AHBC serisi. Fiyatı düşürmek amacıyla sertifika alınmayabiliyor. Lütfen bir daha araştırma yapın. Kaliteli marka hakkında konuşuyoruz.

Güçlü ve sağlam tercih edilebilir
Aynı siteden High Power a da bakmanı öneririm
Öncelikle şunu ; https://www.teknobiyotik.com/donani...gd-aktif-pfc-guc-kaynagi-hp1-j600gd-f12s.html
Aynı ürünü kullanıyorum çok iyi ve memnunun 🙂

Geri