cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
- Reaksiyon skoru
- 28,618
350-400 liraya suriyeden çıkmış C4 var ancak napalımAdam 350 400 TL lik bakıyor sen 500 TL lik psu atıyorsun zıbabomen.
350-400 liraya suriyeden çıkmış C4 var ancak napalımAdam 350 400 TL lik bakıyor sen 500 TL lik psu atıyorsun zıbabomen.
Benim için önemli.80+ aşırı önemli değil.
ZM550 al geç
Görmedim onu dur bakıyim.adam 600lük atıyo bana mı kızıyon![]()
Ona da kız bari eşit olsunGörmedim onu dur bakıyim.
350-400 liraya suriyeden çıkmış C4 var ancak napalım![]()
QP'de 380 tl.![]()
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
C4 misali işte belki suiye değil de rusya c4 ü. FSP diye iyi davranmayın![]()
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Ben şahsen bu fiyat bandında kaliteli olduğunu düşündüm.Parayı verirsen her şey kaliteliKaliteli falan değiller, berbatlar hatta.
Bu fiyat bandında kaliteli olduğunu mu düşündün? 300-400 tl bütçe bir psu için az.Ben şahsen bu fiyat bandında kaliteli olduğunu düşündüm.Parayı verirsen her şey kaliteli
Koruması mi az neden oyleC4 misali işte belki suiye değil de rusya c4 ü. FSP diye iyi davranmayın
Tm abi görmedim ab nie kızgın atıyorsun ab sakin ol ab geri al kızgın reaksiyonunu ab.QP'de 380 TL.
4 adet koruması var ve 12v dan 456w veriyor 400 TL lik en iyi psulardan diyebilirim.Koruması mi az neden oyle
Seçim yapıp almam lazım seri olarak bilgi verir misiniz
Bu bütçedeki çoğu PSU hemen hemen aynı. Düşük bütçeli PSUların iç yapısını ve detaylarını bilmiyorum fakat ben eskiden Thermaltake TR2 S kullanıyordum ve bir sorun yaşamadım önerilebilir mi bilmiyorum ama aklında kalsınSeçim yapıp almam lazım seri olarak bilgi verir misiniz