Jordicrusher
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bir de benim ramler çok kötü 2666mhz 2 tane 8gb performansda etki eder mi 3600mhz ve 32gb olduğu için
sökücem sökücemde yenileri taktıktan sonra oyunlarda falan fps artışı yaşar mıyım 2666mhzden 3600e çıkınca 32gb oluncaeskileri sökmeyecen mi, sökmez isen uyumsuzluk olur hız konusunda...
fiber internet türktelekom kullanıyorum 200mbps internetim varken hiç bu sorunları yaşamadım 500mbps internete geçtiğimdede aynısı olmuştu şuan 1000 sorunum devam ediyoönce modemi kontrol etmelisin ve 5gz wifisi var mı? internet bağlantın gerçekten o hızı verebiliyor mu? Bilgisayarında sistremi yazmalısın. Ama internet hızın önemli önce, sonrası sistemine bakarsak belki bi şey diyebiliriz. fiber olmalı internetin, modemin nedir?
tırt telekom diyosunda bu türk telekomluk bir sorun değil sorun olsa 200mbps kullandığımdada o sorunu yaşayabilirdim oyunlardaki pingimde hiçbir sıkıntı yok telefonlarda falan m.2 ssdden kaynaklı sanıyorum indirirken yazma hızı stabil değil sürekli düşüp duruyoBak internetin eğer tırt telekom ise hiç uğraşma, zaten onlar hiç bir hizmeti kaliteli vermezler... Tırt telekomu ara, gelip hattı test etsinler öncelikle. Ben tırt telekom sorunlarına bakmam, bataklık gibidir çünkü.
Seni tırt telekom ile baş başa bırakıyorum öyleyse... Başarılar.tırt telekom diyosunda bu türk telekomluk bir sorun değil sorun olsa 200mbps kullandığımdada o sorunu yaşayabilirdim oyunlardaki pingimde hiçbir sıkıntı yok telefonlarda falan m.2 ssdden kaynaklı sanıyorum indirirken yazma hızı stabil değil sürekli düşüp duruyo