Neler Yeni

Bu ram alınır mı 2. el

Jordicrusher

80+ Bronze
bir de benim ramler çok kötü 2666mhz 2 tane 8gb performansda etki eder mi 3600mhz ve 32gb olduğu için

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
eskileri sökmeyecen mi, sökmez isen uyumsuzluk olur hız konusunda...

Jordicrusher

80+ Bronze
eskileri sökmeyecen mi, sökmez isen uyumsuzluk olur hız konusunda...
sökücem sökücemde yenileri taktıktan sonra oyunlarda falan fps artışı yaşar mıyım 2666mhzden 3600e çıkınca 32gb olunca
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu videoda programla direkt bakılıyor biosa girmeden hızlıca bundan yapayım mı olur mu

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
Oyun oynayan biri değilim, o konuda bildiğim tek şey, oyundan oyuna fark olabilir ama ne kadar olur bilmem. Biosdan olanlar gerçek testlerdir.

Jordicrusher

80+ Bronze
aslında benim sorunum şey 1000mbps internet kullanıyorum steamde oyun indirirken 10 20 15 40 50 oluyor işlemci sıcaklığı 80 90 arasına çıkıyor m.2 ssdden kaynaklı mı yoksa işlemci çok ısındığı için performansı mı düşüyor anlayamadım bilgisayarda 3 parçam kötü bana göre işlemci ram m.2 ssd dram özelliği yokmuş dram özelliği ney bilmiyorum bu alttaki m.2 ssdde dram varmış bunu alırsam o sorun çözülür mü çözülürse baya iyi boşuna m.2 ssd vermek istemiyorum M.2 SSDMİN MARKASI MLD M300 1TB MODELİ
1730568961523.png

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
önce modemi kontrol etmelisin ve 5gz wifisi var mı? internet bağlantın gerçekten o hızı verebiliyor mu? Bilgisayarında sistremi yazmalısın. Ama internet hızın önemli önce, sonrası sistemine bakarsak belki bi şey diyebiliriz. fiber olmalı internetin, modemin nedir?

Jordicrusher

80+ Bronze
önce modemi kontrol etmelisin ve 5gz wifisi var mı? internet bağlantın gerçekten o hızı verebiliyor mu? Bilgisayarında sistremi yazmalısın. Ama internet hızın önemli önce, sonrası sistemine bakarsak belki bi şey diyebiliriz. fiber olmalı internetin, modemin nedir?
fiber internet türktelekom kullanıyorum 200mbps internetim varken hiç bu sorunları yaşamadım 500mbps internete geçtiğimdede aynısı olmuştu şuan 1000 sorunum devam ediyo

modemin modeli Archer C5V​

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
Bak internetin eğer tırt telekom ise hiç uğraşma, zaten onlar hiç bir hizmeti kaliteli vermezler... Tırt telekomu ara, gelip hattı test etsinler öncelikle. Ben tırt telekom sorunlarına bakmam, bataklık gibidir çünkü. :D

Jordicrusher

80+ Bronze
Bak internetin eğer tırt telekom ise hiç uğraşma, zaten onlar hiç bir hizmeti kaliteli vermezler... Tırt telekomu ara, gelip hattı test etsinler öncelikle. Ben tırt telekom sorunlarına bakmam, bataklık gibidir çünkü. :D
tırt telekom diyosunda bu türk telekomluk bir sorun değil sorun olsa 200mbps kullandığımdada o sorunu yaşayabilirdim oyunlardaki pingimde hiçbir sıkıntı yok telefonlarda falan m.2 ssdden kaynaklı sanıyorum indirirken yazma hızı stabil değil sürekli düşüp duruyo

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
tırt telekom diyosunda bu türk telekomluk bir sorun değil sorun olsa 200mbps kullandığımdada o sorunu yaşayabilirdim oyunlardaki pingimde hiçbir sıkıntı yok telefonlarda falan m.2 ssdden kaynaklı sanıyorum indirirken yazma hızı stabil değil sürekli düşüp duruyo
Seni tırt telekom ile baş başa bırakıyorum öyleyse... Başarılar.

Top Bottom