Selim Ege Aydemir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 188
DDR 5 anakart r7 8700f bu ram uyumlu mu ya da uyumluluğunu nerden anlanıyor
Ne kadar alacaksın ki ? Ram uyumludur da daha iyi ram alabilirsin.DDR 5 anakart r7 8700f bu ram uyumlu mu ya da uyumluluğunu nerden anlanıyor
GOODRAM 64GB (2X32GB) DDR5 5600MHZ CL30 RGB DUAL KIT PC RAM IRDM IRG-56D5L30-64GDC biosis ten alacağım sitesinden bakabilir misiniz linkide şu https://www.biosis.com.tr/GOODRAM-6...-KIT-PC-RAM-IRDM-IRG-56D5L30-64GDC-purn-89936
64 gb birde biosisde galibs fiyat gözükmüyor giriş olmadan fiyatı söyleyeyim 8900 lira burda biraz daha pahalı ama babam burdan al dediNe kadar alacaksın ki ? Ram uyumludur da daha iyi ram alabilirsin.
O paraya yazık. Bu ürüne değmez.64 gb birde biosisde galibs fiyat gözükmüyor giriş olmadan fiyatı söyleyeyim 8900 lira burda biraz daha pahalı ama babam burdan al dedi
O paraya yazık. Bu ürüne değmez.
İyi güzel diyorsun da attığım ramları alsan kdv dahil aynı fiyat hem de böyle bir şey yapmamış olursunuz. Çok daha iyi ramlar almış olursun. 6000mhz cl30. Anakartını öğrenebilir miyim ?distribütör garantili akıyorum ve yüzde 20 kdvli uyup uymadığını bilmiyordum uyuyormuş o yüzden seçtim bunu
öyle daha pahalı 4 slotta daha pahalı oluyo ve ilerde bi 64 daha alacağımİyi güzel diyorsun da attığım ramları alsan kdv dahil aynı fiyat hem de böyle bir şey yapmamış olursunuz. Çok daha iyi ramlar almış olursun. 6000mhz cl30. Anakartını öğrenebilir miyim ?
4 ram slotluysa attığım 2li ramden 1 adet daha alırsın.
Fantazi bir sistem mi topluyorsun ? Sunucu yapma gibi bir planın mı var ? Sıradan kullanıcıya hatta profesyonel kullanıcıya bile 64 gb fazlasıyla yeterli de.öyle daha pahalı 4 slotta daha pahalı oluyo ve ilerde bi 64 daha alacağım
minecraftta sunucu açmak istiyorum o yğzden faxlaFantazi bir sistem mi topluyorsun ? Sunucu yapma gibi bir planın mı var ? Sıradan kullanıcıya hatta profesyonel kullanıcıya bile 64 gb fazlasıyla yeterli de.
Senin öyle planların var demek. Alabilirsin o zaman daha uyguna bu şekilde veren yoktur heralde.minecraftta sunucu açmak istiyorum o yğzden faxla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide uzay gemisi gibi olsun istiyorum