Reis şöyle 3600 mhz var mı uygun fiyataBu tercih edilebilir. https://www.incehesap.com/apacer-panther-black-gold-16gb-ddr4-3200mhz-gaming-ram-fiyati-56814/
Onun hakkında da güzel konuşmamışlar.
8×2 olsa iyi olurReis şöyle 3600 mhz var mı uygun fiyata
3600 MHz CL16 olarak bu var. G.Skill ile bu aralar çok sorun yaşayan arkadaş görmeye başladım. Kesin sorun yaşarsın diye de bir şey yok ama.Reis şöyle 3600 mhz var mı uygun fiyata
Mesaj otomatik birleştirildi:
8×2 olsa iyi olur
AGA BU FİYATLAR NE YA ZATEN BENİM TEK 16LIK ALMAM LAZIM !3600 MHz CL16 olarak bu var. G.Skill ile bu aralar çok sorun yaşayan arkadaş görmeye başladım. Kesin sorun yaşarsın diye de bir şey yok ama.
https://www.n11.com/urun/gskill-rip...600-mhz-cl16-ram-34169930?magaza=gamers-arena
3600 MHz CL18 olarak bu var.
RAM'lerde MHz ne kadar yüksek, CL ne kadar düşükse o kadar iyi.Goodram IRDM PRO DDR4 Deep Black IRP-K3600D4V64L18S/16GDC 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL18 Siyah Gaming (Oyuncu) Ram - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sana RAM tavsiyesini ilk sayfa da yaptım hocam.AGA BU FİYATLAR NE YA ZATEN BENİM TEK 16LIK ALMAM LAZIM !
Reis n11 sıkıntı şu aralar hele ki ram konusunda ordan uzak durmak mantıklı3600 MHz CL16 olarak bu var. G.Skill ile bu aralar çok sorun yaşayan arkadaş görmeye başladım. Kesin sorun yaşarsın diye de bir şey yok ama.
https://www.n11.com/urun/gskill-rip...600-mhz-cl16-ram-34169930?magaza=gamers-arena
3600 MHz CL18 olarak bu var.
RAM'lerde MHz ne kadar yüksek, CL ne kadar düşükse o kadar iyi.Goodram IRDM PRO DDR4 Deep Black IRP-K3600D4V64L18S/16GDC 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL18 Siyah Gaming (Oyuncu) Ram - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Attığım satıcı Gamers Arena hocam. Sorun yaşamazsın.Reis n11 sıkıntı şu aralar hele ki ram konusunda ordan uzak durmak mantıklı
dostum kusura bakmada bu devirde 100 tl para değil 100tl içi paranı çöpe atma riskini göze mi alacaksın yorumlarda sahte yorumu varkenarada 100tl fark var hocam az buz değil
Knk n11 i kullanmayın artıkBilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
ya aga bu satıcılar da bu cesaret nasıl oluyor denetim mi eksik? aklıma gelebilecek tek soru buürün sahte hocam
Alıntıyı görüntüle
belli satıcılardan alınır yine deKnk n11 i kullanmayın artık
Hocam ben 8gblık bir kingston ram aldım hatta konu bile açtım forumdaki kullanıcılar sahte dedi ama benim aldığım satıcı farklı sen iyisi mi 20 30 daha koy daha güvenilir yerden alBilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hocam ben 8gblık bir kingston ram aldım hatta konu bile açtım forumdaki kullanıcılar sahte dedi ama benim aldığım satıcı farklı sen iyisi mi 20 30 daha koy daha güvenilir yerden al
ya aga bu satıcılar da bu cesaret nasıl oluyor denetim mi eksik? aklıma gelebilecek tek soru bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
belli satıcılardan alınır yine de
Knk n11 i kullanmayın artık
Reis n11 sıkıntı şu aralar hele ki ram konusunda ordan uzak durmak mantıklı