Hocam çipi belli değil ki? RGB PRO da kötü gelebilir iyi gelebilir.Rgb pro en iyisi. Ripjaws V'in çipleri kötü yanlış hatırlamıyorsam.
Her zaman iyi gelecek diye bir şey yok. REV numarasına göre değişir. Şanslıysa iyi gelir şanssız ise gelmez.Rgb pro en iyisi. Ripjaws V'in çipleri kötü yanlış hatırlamıyorsam.
aralarından alınıcak ram hangisi olur ben pek bişey anlamadım herkes farklı bişey söylemişteHer zaman iyi gelecek diye bir şey yok. REV numarasına göre değişir. Şanslıysa iyi gelir şanssız ise gelmez.
GSkill'de aynı şekilde. Çoğu ram biraz şans işine kalıyor.
Rehber - Seri numarasından RAM çipinizi öğrenin
RAM'leri alırken sadece XMP değerlerine bakarak tercih ediyoruz fakat XMP değerlerinden yola çıkarak aldığımız RAM'lerin çipleri bizi yanıltabiliyor. RAM tercihi yaparken ürünlerin seri numarasına bakarak çipler hakkında yorum yapabiliriz. Konudaki bilgiler kesin değildir ve ürünlerde farklılık...forum.donanimarsivi.com
yada başta 16 alayımda sonra bidaha aynısından alsam dahamı iyi olur ? 4x8 oluyor
RGB istiyorsan en sondaki fark etmez diyorsan 3600 CL18aralarından alınıcak ram hangisi olur ben pek bişey anlamadım herkes farklı bişey söylemişte![]()
eyw brom yardımın için gelince oc için gene konu açarım anlayan varsa aranızda o zamanda yardımlarını beklerim <3RGB istiyorsan en sondaki fark etmez diyorsan 3600 CL18
tabii ki hocam, her zaman.eyw brom yardımın için gelince oc için gene konu açarım anlayan varsa aranızda o zamanda yardımlarını beklerim <3
Dediği gibi görüntü olsun dersen Corsair al ama ben derim sana işlemcin iyi ise ve çipi iyi çıkarsa ram'in o.c ile 4000mhz üzerine çıkman olur.eyw brom yardımın için gelince oc için gene konu açarım anlayan varsa aranızda o zamanda yardımlarını beklerim <3
İşlemci AMD ise 4000 kötü etki yaratır.Dediği gibi görüntü olsun dersen Corsair al ama ben derim sana işlemcin iyi ise ve çipi iyi çıkarsa ram'in o.c ile 4000mhz üzerine çıkman olur.
Neden yaratsın ki?İşlemci AMD ise 4000 kötü etki yaratır.