Bu ramle Bu ram aynımı

JustPlayer004

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511
Merhabalar biliyorsunuzki trendyol 50tl vericek koleksiyon paylaşmaya bende bu 50tl yi şu şekil kullanmak istiyorum
3 4 ay önce itopyadan pc aldım ben fakat rami param olmadığı için 8gb almıştım şimdi aynı ramden 8gb daha ekleme yapmak istiyorum sizce bu ramle aldığım ram aynımıdır
pcyle gelen ram https://www.itopya.com/corsair-8gb-ddr4-3000mhz-cl16-siyah-vengeance-lpx-single-kit-ram/
alacağım ram https://www.trendyol.com/corsair/cm...p-3247456?boutiqueId=532889&merchantId=106664
sizce aynımıdır bunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram 297tl 50tl trendyol veriyor 250tl yide ben vericem ek olarak

50 tl verecek de elektronik alışverisinde kullandırtmıyor diye biliyorum

Evet aynı ram
İtopyada ki ürünün kodu
Ürün Kodu: CMK8GX4M1D3000C16
Trendyoldaki ürünün kodu
Ürün Kodu: Cmk8gx4m1d3000c16

Evet aynı ram
İtopyada ki ürünün kodu
Ürün Kodu: CMK8GX4M1D3000C16
Trendyoldaki ürünün kodu
Ürün Kodu: Cmk8gx4m1d3000c16
aynı ürün ozaman sizce şimdi almalımıyım yoksa efsane cuma beklemelimiyim cebimden çıkan para bence aynı olucak

öyle değil anakart ram işlemci ekran kartı gibi elektronik malzemeler
hm acaba alınıyormuki :)

nı ürün ozaman sizce şimdi almalımıyım yoksa efsane cuma beklemelimiyim cebimden çıkan para bence aynı olucak
Gaming gecesinde bence birkaç ürün dışında aman aman bir indirim olmuyor üstü çizili fiyatlar hep piyasa fiyatının üstünde oluyor
ama bekleyip hangisinin fiyatı daha uygunsa onu tercih edebilirsin :D sana kalmış

Gaming gecesinde bence birkaç ürün dışında aman aman bir indirim olmuyor üstü çizili fiyatlar hep piyasa fiyatının üstünde oluyor
ama bekleyip hangisinin fiyatı daha uygunsa onu tercih edebilirsin :D sana kalmış
gaming gecesi değil kankam kasımda olacak olan efsane cumayı diyorum

şuan alsam alırım ama acaba alınıyormu ram

Kafa kalmadı bugün bende kusuruma bakma :D
Bence beklemene gerek yok al geç hemen hemen aynı fiyatı çekecekler çünkü

Alınıyor mu derken? Trendyolda stokta var
arkadaş demişki yukarıda ram ekran kartı vs alınmıyabilir demiş trendyol cüzdanla

Geri