Neler Yeni

Bu saatten sonra LGS çalışılır mı?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bildiğiniz üzere deprem sonrası yapılan açıklamalara göre LGS'de 2. dönem konuları ve YKS'de 12. sınıf 2. dönem konuları sorulmayacak. Bu sene şahsen LGS'ye gireceğim.

Bu saatten sonra LGS için çalışılır mı? Ki zaten sadece 1. dönem çıkacağı için 2. döneme çalışmam gerekmeyecek pek.

(NOT: Ne zamandan sonra olursa olsun elbette ki her 1 soru yararıma olacak fakat fikir danışmak istedim, teşekkürler şimdiden. - NOT2: Ayrıca test kitapları önerebilir misiniz? sadece 1. dönem için?)

Karl Dönitz

80+ Bronze
Çalış la 105 günde bir şeyler mutlaka kaparsın.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar bildiğiniz üzere deprem sonrası yapılan açıklamalara göre LGS'de 2. dönem konuları ve YKS'de 12. sınıf 2. dönem konuları sorulmayacak. Bu sene şahsen LGS'ye gireceğim.

Bu saatten sonra LGS için çalışılır mı? Ki zaten sadece 1. dönem çıkacağı için 2. döneme çalışmam gerekmeyecek pek.

(NOT: Ne zamandan sonra olursa olsun elbette ki her 1 soru yararıma olacak fakat fikir danışmak istedim, teşekkürler şimdiden. - NOT2: Ayrıca test kitapları önerebilir misiniz? sadece 1. dönem için?)
1 Ayda 300 puandan 430-440 puanlara çıktım,lgsde 390 aldım ama matematikte doğru yapıp yanlışa çevirdiğim 5 soru var yani 410-416 arası bir şey alıyordum normalde.Son ay özel hoca tuttuk ayriyeten dershaneye gidiyordum dershane hiç bir şey katmadı bana sadece fotokopi veriyorlardı yani yeni soru tipleri geliyordu önüme.Dershanede tenefüslerde bile soru çözüyordum şimdi meslek lisesindeyim.Sen sen ol çevrende güzel bir okula gitmeye çalış.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,111
İsim
kilan embappe
Bu saatten sonra derken? Daha 3,5 ay var knk 3,5 ay hepten bırakırsan önceki 5 ayıda bk edersin... Etme!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama bu saatten sonra test kitabı önerisi değilde daha çok 90 soruluk LGS denemeleri çözmen daha iyi olur... Ünlüler Karması 1. dönem deneme al.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Tabii ki yaparsın, 100 gün lgs için fazla bile. 8. sınıf kolay zaten, matematiğe düzgün çalış yeter

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
LGS? 8. Sınıftan sonra liseye geçiş sınavı değil mi?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabii ki yaparsın, 100 gün lgs için fazla bile. 8. sınıf kolay zaten, matematiğe düzgün çalış yeter
Öyle fakat sınıf olarak matematikte 2 ünite gerideydik zaten, ayrıca matematiğede çok basmıyor kafam ama deneyecez yapacak bişi yok

Golf 4 R32

80+ Silver
tabii ki çalışılır bence geç kalmamışsın bile.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Öyle fakat sınıf olarak matematikte 2 ünite gerideydik zaten, ayrıca matematiğede çok basmıyor kafam ama deneyecez yapacak bişi yok
Basar basar. basmıyor diye bir şey yok. Düzgün çalış istersen baştan başla EN ÖNEMLİSİ konuyu anlama odaklı çalış sonra yeni nesil sorulara geç rahat yaparsın

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam