Merhaba cosplay yapmak istiyorum ve amazonda bu ürünü buldum. Ama satıcı güvenilir gelmedi sizce güvenilir mi ?
Alayım mı yani hocamBu ibare varsa korkacak bişi yok
Alıntıyı görüntüle
İnşallah hocam alıyorum peki ekstra bı ücret keserler miBir sıkıntı çıkmaz çıkarsa iade vb işlemler ile postalarsın yorumlar da bir sıkıntı gözükmüyor yurt dışı ürünlerde bir sıkıntı yaşamazsın kolay kolay.
Amazon'dan ekstra bir gümrük vergisi çıkmaz. Eğer çıkarsa, makbuzunuzu ibraz edip paranızı geri alırsınız.İnşallah hocam alıyorum peki ekstra bı ücret keserler mi
İnşallah hocam alıyorum peki ekstra bı ücret keserler mi
çocuklar için yazıyor hocam dikkat et küçük gelmesinMerhaba cosplay yapmak istiyorum ve amazonda bu ürünü buldum. Ama satıcı güvenilir gelmedi sizce güvenilir mi ?
Evet bu da önemli bir konu neyseki bende tablosu eklemişler, @M1sterXeq her halde bakmışsındırçocuklar için yazıyor hocam dikkat et küçük gelmesin
Hocam boyum 1.80 bana olmaz mı yetişkin de yazıyordu ordaçocuklar için yazıyor hocam dikkat et küçük gelmesin
Evet bu da önemli bir konu neyseki bende tablosu eklemişler, @M1sterXeq her halde bakmışsındır
Alıntıyı görüntüle
çocuklar için yazıyor hocam dikkat et küçük gelmesin
Valla ne desem boş olur giydiğin bu tarz ceket veya kapşonlu fermuarlı gibi olanların ebat oranlarına bir bak istersenHocam 2xl sipariş ettim ama orada yetişkin de yazıyor bana olmaz mı acaba boyum 1.80
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam boyum 1.80 bana olmaz mı yetişkin de yazıyordu orda
Beden tablosuna göre aldıysan bir sorun çıkacağını sanmıyorum kendi ölçülerine göre alınmış sonuçta.Hocam 2xl sipariş ettim ama orada yetişkin de yazıyor bana olmaz mı acaba boyum 1.80
Hocam boyum 1.80 bana olmaz mı yetişkin de yazıyordu orda
Yok hocam ons bakmadım çok içime şüphe düştüBeden tablosuna göre aldıysan bir sorun çıkacağını sanmıyorum kendi ölçülerine göre alınmış sonuçta.