Bu ses coil whine mı ?

trevor_lency67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
499
Sistem yüke girdiği zaman oluşuyor, .İnce bir tıss sesi var, pcden 1m uzakta olup kasa kapağı kapalı olsa bile yine kulak tırmalıyor
Sistem parçalarım imzamda yazıyor
EDİT: kasa kapağı açılmış hali

Son düzenleme:
Çok sesli Fan sesi gibi geliyor coil whine bu olması lazım

kasanın kapağını açsaydın bi zahmet duyardık belki

Bence bu direk fan sesi

dediğim gibi hocam maximum bu şekilde kaydedebildim,kulaklıkla dinlerseniz derinden bir tısslama geliyor.
Videodaki ile karşılaştırdığında benzemiyor sesler, sendeki ses yüksek fan sesine benziyor.

Sistem yüke girdiği zaman oluşuyor,videoda ekran kartının sesi biraz bastırmış ama videonun sonunda kulaklıkla dinlerseniz anlarsınız.İnce bir tıss sesi var.Videoda aşırı belli olmasa da pcden 1m uzaklıktan falan o tıslama çok fark ediliyor.
coil whine evet. Ben ilk başta fark edemedim ama o cızırdamayı farkettim. Zararlı değildir sadece ses yapar istersen garantiye yolla ama ekran kartından mı yoksa psu dan mı bi emin ol

coil whine evet. Ben ilk başta fark edemedim ama o cızırdamayı farkettim. Zararlı değildir sadece ses yapar istersen garantiye yolla ama ekran kartından mı yoksa PSU dan mı bi emin ol
bakacağım hocam bu sorun sistemi aldığım günden beri var.

Sistem yüke girdiği zaman oluşuyor,videoda ekran kartının sesi biraz bastırmış ama videonun sonunda kulaklıkla dinlerseniz anlarsınız.İnce bir tıss sesi var.Videoda aşırı belli olmasa da pcden 1m uzaklıktan falan o tıslama çok fark ediliyor.
kulaklıksız dinliyorum ama bana coil whine gibi gelmedi sanki normal fan sesi fan yüzde kaç hızında dönüyor

Geri