Neler Yeni

Bu ses Coil Whine sesimi ?

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
1,04 den sonra çok daha net duyuluyor.
Bu ses CW sesi midir yoksa başka bir sıkıntımı var sistemde bazı sorunlar yaşıyorum sebebi ekran kartı olabilir mi ?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Çok bir ses yok gibi normal fan sesi vs dışında. Kaldı ki sistem full yükte. Arkadan hafif aralıklarla geliyor gibi olsa da coil wine bir sorun değildir. Yani sistem reset atması vs gibi şeylere sebep olmaz. Sadece ses olarak rahatsız eder.
Sisteminizde başka bir problem vardır muhtemelen.
Zahmetli olacak ama tüm sistemi baştan söküp kurmayı deneyebilirsin. Bağlantıları kontrol ederek ve hepsinin iyice yerine oturduğundan emin olarak. Varsa başka kablolar da kullanabilirsin.
Sistemde çok fazla bir şey yüklü değilse windowsu yeniden indirip başka bir flasha yeniden yazdırarak tekrar yükle derim kesinlikle.
Benim de çözemediğim kernelpower41 problemim vardı. Her çözümü denedim ama en sonunda formatla halledebilmiştim .

• Beğen
Reaksiyonlar: Nauu

Ak'f

80+ Bronze
Bu ses CW sesi midir yoksa başka bir sıkıntımı var sistemde bazı sorunlar yaşıyorum sebebi ekran kartı olabilir mi ?
CW sesi, herhangi bir sıkıntı olmaz ondan. Kernel sorunu yaşıyorsan RAM'lerin yerlerini değiştir veya tekrar tam oturt.

• Beğen

Elessar

80+ Bronze
1:04'den sonraki sesin aynısı benim ekran kartımda da var ve coil whine olduğu anlaşıldı. Tabi ki de garanti kabul etmedi.

• Beğen

Ak'f

80+ Bronze
1:04'den sonraki sesin aynısı benim ekran kartımda da var ve coil whine olduğu anlaşıldı. Tabi ki de garanti kabul etmedi.
Ya bu CW aslında bir sorun değil. Sonuçta bu bir makine ve ses her zaman olacaktır kaldı ki normal fan sesinden daha kısık şekilde geliyor bu sesler. Sorun olarak görülmemeli.

Elessar

80+ Bronze
Ya bu CW aslında bir sorun değil. Sonuçta bu bir makine ve ses her zaman olacaktır kaldı ki normal fan sesinden daha kısık şekilde geliyor bu sesler. Sorun olarak görülmemeli.
Evet normalde çok tiz bir şekilde geliyor sesi kulağınızı yakınlaştırmadan duyulmuyor fakat yine de para veriyoruz sıkıntılı bir ürünü almamaları ayıp oluyor.

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok bir ses yok gibi normal fan sesi vs dışında. Kaldı ki sistem full yükte. Arkadan hafif aralıklarla geliyor gibi olsa da coil wine bir sorun değildir. Yani sistem reset atması vs gibi şeylere sebep olmaz. Sadece ses olarak rahatsız eder.
Sisteminizde başka bir problem vardır muhtemelen.
Zahmetli olacak ama tüm sistemi baştan söküp kurmayı deneyebilirsin. Bağlantıları kontrol ederek ve hepsinin iyice yerine oturduğundan emin olarak. Varsa başka kablolar da kullanabilirsin.
Sistemde çok fazla bir şey yüklü değilse windowsu yeniden indirip başka bir flasha yeniden yazdırarak tekrar yükle derim kesinlikle.
Benim de çözemediğim kernelpower41 problemim vardı. Her çözümü denedim ama en sonunda formatla halledebilmiştim .
Reset tekrar ederse denerim dün akşamdan beri sıkıntı yok gibi . Çok saçma ama bir kaç konuda valorant vanguard sebep oluyor demişlerdi onun sürekli çalışmasını devredışı bıraktım daha sonra reset atmadı hiç tabi bu atmayacağı anlamına gelmiyor da bakalım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben amazondan aldım bir sıkıntı çıkarsa sorun yaşamayım diye 1 ay gönüllü iade var belki gönderirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

videoda nasıl bilmiyorum da baya yüksel geliyor sesi kasa tam sağ tarafımda aramızda 30-40 cm var ıslık çalıyor yanımda :D

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Çok alakasız programlar ya da windowsun kendi driverları bile crush yani çökmelere sebep olabilir.
Format atmak istemiyorsanız.
CMD'yi yönetici olarak açıp şu komutları tek tek her birinin bitmesini bekleyerek sırayla deneyin ( bazıları oldukça uzun sürebilir)

sfc /scannow

DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth

DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Son olarak da sistem C klasöründe yüklüyse

chkdsk c: /r /f

• Beğen

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
akşam deneyeyim hocam teşekkür ederim yardımınız için.

coilwhine var hocam ve ben bu sese gerçekten çok gıcık oluyorum sahip olduğum birkaç kart modelinde vardı baya sinir bozucu geliyor bana

• Beğen
Top Bottom