BU SİSTEM 2. ELDE NE KADAR EDER?

Zeusaqa

80+
Reaksiyon skoru
126
Bütçe
100
Herkese selamlar iyi bayramlar iyi forumlar,

Mart 2022’de youtube’da takılmak film izlemek ve arada bir metin2 oynamak için aldığım sistemim, şubat 2023te depremden dolayı evdeki eşyalarla birlikte bir depoya yerleştirmiştim, yeni evimiz artık yavaş yavaş hazır olmaya başladığı için henüz çıkarmadım ama bu sistemi çıkarıp satmak istiyorum yerine daha yüksek 5000 serisi veya 9000 serisi ekran kartlı bir sistem yapacağım,

Bu kasayı sizce kaça satabilirim dediğim 2.5 yıldır neredeyse depoda duruyor?

Ekler

• IMG_3221.webp
    IMG_3221.webp
    84.9 KB · Hit: 121
Uygunsuz davranış
KCMCKDKFMSIDMSKSMDI okuma özürlüsümüsün sen 16k koy pazarlıkla 13k düş dedim fazla demişim arkadaşlar söylediler zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16k diyen dalga falan geçiyor herhalde o fiyata 5600 6700xt alınıyor arada dağlar kadar fark var bu sistem 9k eder

dayı oglu 7 k ya zor satarsın 8 e ilana koy 7 ye alırlar 16k ya 4060 alınıyor 2. el

maximum 8-9

KCMCKDKFMSIDMSKSMDI okuma özürlüsümüsün sen 16k koy pazarlıkla 13k düş dedim fazla demişim arkadaşlar söylediler zaten

13k çok iyiymiş gibi anlatman yok mu bi de 😆

arkadaş sıkmış 13k veren varsa ağır bir şeydir o 6k ya alırdım ben çok eski ve garanti yok

7 yıldır bu işi yapıyorum şu sistem 8.5K'dan bir tl fazlaya giderse benzeri bir sistemi çekiliş yapacağım foruma özel.
8'e ilana at 7-7750 arası gider birkaç haftada.

lan ne 16 sı ne 12-13 u adamla maytap mı geçiyorsunuz? 7-8 den fazla veren varsa ağzıyla su taşıyan köpek gibi adamın ayağına kadar gidip teslim etmesi lazım.

seninle iletişim kurabileceğim bir adres var mı kardesim benim

12de bitir bence, beyler fikir beyan etmek isteyen benim konuya da bi göz atabilir mi pek anlamıyom bu işlerden

Geri