Bu sistem 2k monitörde oynatır mı

Inspecta

80+
Reaksiyon skoru
57
1738232477044.png

arkadaşlar bu sistemi topladım performansından gayet memnunum bir kaç sorum olacak
1-Başlıkta gördüğünüz gibi 2k monitör düşünüyorum sizce gerek varmı veya kullandığım zaman bir problem yapar mı (yapmaz diye düşünüyorum ama yinede fikirlerinizi merak ediyorum.)
2- Rami suanda gözüktüğü gibi 1x16gb kullanıyorum, 1 adet daha almalımıyım oyunlarda bir sıkıntı çekmiyorum çok ekstra bir performans katıyor mu?
şimdiden teşekkürler

Alıntıyı görüntüle

arkadaşlar bu sistemi topladım performansından gayet memnunum bir kaç sorum olacak
1-Başlıkta gördüğünüz gibi 2k monitör düşünüyorum sizce gerek varmı veya kullandığım zaman bir problem yapar mı (yapmaz diye düşünüyorum ama yinede fikirlerinizi merak ediyorum.)
2- Rami suanda gözüktüğü gibi 1x16gb kullanıyorum, 1 adet daha almalımıyım oyunlarda bir sıkıntı çekmiyorum çok ekstra bir performans katıyor mu?
şimdiden teşekkürler
oynatır ama cyberpunk, god of war gibi güçlü oyunlarda 60fps civarında oynarsın rahatsız edebilir gibi yine de oynatır. (ultra değil yüksek ayarlarda)

RAM'i 32 GB yaparsan çok güzel oynatır. Yapmasan da oynatır ama imkanın varsa yapsan iyi olur. Bazı oyunlarda baya etkili oluyor

Alıntıyı görüntüle

şimdiden teşekkürler
dual channel ram yapmanız daha çok performans demektir ama yinede 2k gayet iyi bir performans sağlayacaktır size erkan kartınız 8k desteği mevcut 2k oyunları oynatacaktır 12gb olması yanında fsr desteğinide açtığınız da sorun kalmayacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,402
Üyeler
186,480
Son üye
drago2game
Geri