Neler Yeni

Bu sistem 2k monitörde oynatır mı

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Berk Güleray
1738232477044.png

arkadaşlar bu sistemi topladım performansından gayet memnunum bir kaç sorum olacak
1-Başlıkta gördüğünüz gibi 2k monitör düşünüyorum sizce gerek varmı veya kullandığım zaman bir problem yapar mı (yapmaz diye düşünüyorum ama yinede fikirlerinizi merak ediyorum.)
2- Rami suanda gözüktüğü gibi 1x16gb kullanıyorum, 1 adet daha almalımıyım oyunlarda bir sıkıntı çekmiyorum çok ekstra bir performans katıyor mu?
şimdiden teşekkürler

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Alıntıyı görüntüle

arkadaşlar bu sistemi topladım performansından gayet memnunum bir kaç sorum olacak
1-Başlıkta gördüğünüz gibi 2k monitör düşünüyorum sizce gerek varmı veya kullandığım zaman bir problem yapar mı (yapmaz diye düşünüyorum ama yinede fikirlerinizi merak ediyorum.)
2- Rami suanda gözüktüğü gibi 1x16gb kullanıyorum, 1 adet daha almalımıyım oyunlarda bir sıkıntı çekmiyorum çok ekstra bir performans katıyor mu?
şimdiden teşekkürler
oynatır ama cyberpunk, god of war gibi güçlü oyunlarda 60fps civarında oynarsın rahatsız edebilir gibi yine de oynatır. (ultra değil yüksek ayarlarda)

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
RAM'i 32 GB yaparsan çok güzel oynatır. Yapmasan da oynatır ama imkanın varsa yapsan iyi olur. Bazı oyunlarda baya etkili oluyor

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
berkay
Alıntıyı görüntüle

şimdiden teşekkürler
dual channel ram yapmanız daha çok performans demektir ama yinede 2k gayet iyi bir performans sağlayacaktır size erkan kartınız 8k desteği mevcut 2k oyunları oynatacaktır 12gb olması yanında fsr desteğinide açtığınız da sorun kalmayacaktır

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Berk Güleray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri