Apex Strike | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB M.2 Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
hocam düşeceğini nerden biliyorsunGaming gecesinde diyatı daha da düşecek alınır mı![]()
Apex Strike | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB M.2 Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hocam gaming gecesinde fiyatı düşünce yinede sistemde değişiklik yapabiliyo muyuz daha öncesinde alışveriş yapmadım sitedenGaming gecesinde diyatı daha da düşecek alınır mı![]()
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kaç oluyor o zamanpahalı akakçeden tek tek topla görücen.
bakayım bekleYapabiliyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç oluyor o zaman
denemiştim ben 47900 dübakayım bekle
42 ye düşmez bence düşerse alınırBu 43 e düşerse 1k da maximum karta var 42 ye alınır mı
ucuza rx9070xtli hazır sistem yoktamam baktım fiyatı iyi 1000 tl flan indirim var. ama nvidia 5070 yerine kesinlikle rx 9070 xt öneririm. 5000₺ farkları var
hocam ayarlıyoruz ya gaming gecesi gelince direk alabiliyormuyuz yoksa tekrarmı ayarlamak laızm42 ye düşmez bence düşerse alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ucuza rx9070xtli hazır sistem yok
özelleştirmeyi diyosan 2 saniyede özelleştirirsin tekrarhocam ayarlıyoruz ya gaming gecesi gelince direk alabiliyormuyuz yoksa tekrarmı ayarlamak laızm