Neler Yeni

Bu sistem alınır mı? alınır diyorsanız hemen alicam

storyxp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Tahir Efe Meriç
Fazlasiyla güzel ancak ben alacak olsam 1 tb lik ssd ile alırdım birde butcen varsa anakarti b550 al

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bi tek bana mı pahalı geldi biraz

baranthemosby

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar bu sistem alınır mı? daha ucuza bulamadım bu sistemi tavsiye edermisiniz alınır diyorsanız hemen alicam teşekkür ederim

Sistem güzel. Ancak anakartı B550 yaparsanız daha iyi olur. Bütçeniz el vermiyorsa seçenek olarak size şunu sunabilirim. Sizin attığınız sistemden 1 tık düşük bir ekran kartına sahip ancak daha güçlü bir işlemcisi var. Ayrıca daha uygun ve Anakartı B660 yapabilirsiniz. Ek olarak 360 lira vererek. SSD kısmında da 400 lira ile 1TB kullanabilirsiniz. Üstüne bir oyun da hediye olarak veriyor. Tercih sizin. Keyifli günler dilerim.

storyxp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak
Sistem güzel. Ancak anakartı B550 yaparsanız daha iyi olur. Bütçeniz el vermiyorsa seçenek olarak size şunu sunabilirim. Sizin attığınız sistemden 1 tık düşük bir ekran kartına sahip ancak daha güçlü bir işlemcisi var. Ayrıca daha uygun ve Anakartı B660 yapabilirsiniz. Sadece 340 lira gibi bir bütçe ile üstüne bir oyun da hediye olarak veriyor. Tercih sizin. Keyifli günler dilerim.

Bakabilirim üstad

baranthemosby

80+ Bronze
Bi tek bana mı pahalı geldi biraz
Genel pahalı hocam ya. Uygun fiyat kovalamaya çalışıyoruz ancak o da zor artık. 6750XT için pek şaşırdığım bir fiyat değil. Ancak ilk bakışta evet bana da pahalı geldi.

storyxp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak
Genel pahalı hocam ya. Uygun fiyat kovalamaya çalışıyoruz ancak o da zor artık. 6750XT için pek şaşırdığım bir fiyat değil. Ancak ilk bakışta evet bana da pahalı geldi.
Daha uyguna 6750xt 5600 işlemcili bulursanız değerlendiririm ben bulamadım :)

Top Bottom