Neler Yeni

BU SİSTEM ALINIR MI YARDIM LUTFEN

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,686
İsim
1
on numara sistem

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Jiyu
arkadaşlar bu sistemde ram ssd soğutucu özelleştirdiğimizde 31 ile 33k arası oluyor.
Örneğin 2x16 gb ram ve kinston 1 tb ssd yaptığımızda 33k oluyor fakat o fiyata 7800xt var pc hocasının.
7800xt olanı da özelleştirdiğimizde ise 37k civarı oluyor ve o fiyata da 4070 süper var.
Kısacası böyle böyle devam ediyor , sizce ne yapmalıyım ?
Daha önce masaüstü kullanmadım , bu işlerden anlamam sürekli sök tak işlemleri yapmak istemiyorum anakart ram ssd vs.
Okuma yazma hızı yüksek , mlz yüksek cl düşük seçiyorum ram ssd için ama fiyat artıyor sizce ne yapmak gerek ?

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen
arkadaşlar bu sistemde ram ssd soğutucu özelleştirdiğimizde 31 ile 33k arası oluyor.
Örneğin 2x16 gb ram ve kinston 1 tb ssd yaptığımızda 33k oluyor fakat o fiyata 7800xt var pc hocasının.
7800xt olanı da özelleştirdiğimizde ise 37k civarı oluyor ve o fiyata da 4070 süper var.
Kısacası böyle böyle devam ediyor , sizce ne yapmalıyım ?
Daha önce masaüstü kullanmadım , bu işlerden anlamam sürekli sök tak işlemleri yapmak istemiyorum anakart ram ssd vs.
Okuma yazma hızı yüksek , mlz yüksek cl düşük seçiyorum ram ssd için ama fiyat artıyor sizce ne yapmak gerek ?
max bütçen ne?

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Jiyu
30 bin diyebilirim ama çok iyiyse özelleştirmeler ile 33-35 arası ama o da en fazla.
Daha monitör vs alınacak bütçemi çok aşıyor normalde bu rakamlar.
Ama almışken tam almak istiyorum ve uzun süre değişim parça sök tak vs uğraşmak istemiyorum :(
Bu nedenle benim için diğer tüm bileşenlerin iyi ve uzun ömürlü olması kasa psu işlemci anakart vs daha önemli.
Ekran kartı isteyen oyunlardan ziyade fps oyunları oynuyorum valo cs pubg gibi.
Gerekirse bir kaç yıl sonra 5070 takabileceğim bir sistemim olsa yeterli

Top Bottom