- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kasa ve işlemci net değil şuan bir kararsızım 7500 f le 7600 arasında 600 tl fark var hangisini seçsem haka bilemiyorumbende onu diyecektim. adam akıllı kule tipi yok stok al sonra değiştir diyecektim
Hocam kasa ve işlemci net değil şuan bir kararsızım 7500 f le 7600 arasında 600 tl fark var hangisini seçsem haka bilemiyorumbende onu diyecektim. adam akıllı kule tipi yok stok al sonra değiştir diyecektim
şimdi dikkat ettim de anakart kötüymüş ve adam akıllı anakart yok seçeneklerdeHocam kasa ve işlemci net değil şuan bir kararsızım 7500 f le 7600 arasında 600 tl fark var hangisini seçsem haka bilemiyorum
şimdi dikkat ettim de anakart kötüymüş ve adam akıllı anakart yok seçenekleAlınmazmıç
1tb olcak zaten kingstonun 6000 4000şimdi dikkat ettim de anakart kötüymüş ve adam akıllı anakart yok seçeneklerde
Mesaj otomatik birleştirildi:
tek m2 slotlu o yüzden bence m2 yi 1tb yapalım
o kingstonda dram yok arada donma takılma yapabilir,1tb olcak zaten kingstonun 6000 4000
Yani kasa ve işlemci tam karar veremedim şuanşimdi dikkat ettim de anakart kötüymüş ve adam akıllı anakart yok seçeneklerde
tek m2 slotlu o yüzden bence m2 yi 1tb yapalım
Hangisi olacako kingstonda dram yok arada donma takılma yapabilir,
işletim sistemi kurulacak ssd de dram olması lazım
kasa m120 a yaptım 650w psu geliyor rahat edersin. hem ileriye dönük olur hem ne kadar yüke binerse o kadar ses yaparYani kasa ve işlemci tam karar veremedim şuan
Knk o ssd biraz pahalı yo kingston iyi değilmidirkasa m120 a yaptım 650w psu geliyor rahat edersin. hem ileriye dönük olur hem ne kadar yüke binerse o kadar ses yapar
kingston marka olarak en iyi markalardan da en giriş seviye modeli o dram yok donma takılma yaparKnk o ssd biraz pahalı yo kingston iyi değilmidir
Gayet güzel işlemci soğutma orda 2x120 mm olan iyi midir?ben böyle bi sistem çıkardım içine sinmeyen varsa değişelim
kingston marka olarak en iyi markalardan da en giriş seviye modeli o dram yok donma takılma yapar
xpg de baya iyi marka adata nın şuan s40g ssd sini kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım 10 numara
elimde kule tipi soğutma var demiştin sankiGayet güzel işlemci soğutma orda 2x120 mm olan iyi midir?
Yok knk yanlış anladın galibaelimde kule tipi soğutma var demiştin sanki